četvrtak, 15. lipnja 2017.

Interspar nagradna igra 4 automobila

Interspar nagradna igra 4 automobila Završila je nagradna igra „4 Adama za 10 godina SPAR-a u Zagrebu“! Spar nagradna igra 2016: 4 Opel Adama za 10 godina SPAR-a u Zagrebu u Psar i Interspar trgovinama diljem Hrvatske. Nagradnjače - nagradne igre Interspar Kupi i Pošalji igre 4 Adama za.

Interspar nagradna igra 4 automobila
Vi osvojite automobil Opel Adam. Stickermania - izvlačenje nagrada #spar #interspar. Velika nagradna igra „4 Adama za 10 godina SPAR-a u Zagrebu“ je završena i izvučen je sretni dobitnik. Spar Hrvatska slavi 10 godina u Zagrebu i povodom toga dijeli 4 Opel.
Interspar nagradna igra 4 automobila
Uključite se u nagradnu igru u razdoblju od 24.


Ove godine SPAR slavi 10 godina poslovanja u Hrvatskoj a kao nagradu za vjernost svojim kupcima organizirao je veliku nagradnu igru. U nagradnoj igri koja je počela krajem veljače, u 10 kola biti će podijeljeno. Sparovom kupcu - automobil ADAM. Nagradna igra se organizira i provodi u prodavaonici Super Konzum Radnička, koja će biti. Trošak osiguranja i registracije automobila snosi dobitnik. Stoga smo pokrenuli nagradnu igru, osigurali korisne nagrade i do. Završena nagradna igra Konzuma „Ispuni snove i odvezi Teslu“.


TESLA S, vrijedne 735 tisuća kuna!

Interspar nagradna igra 4 automobila
Ski vikend Mariborsko Pohorje sa Atlas-om za 2. Možete osvojiti put u Brazil za 2 osobe, automobil KIA Pro Ceed i ostale vrijedne nagrade. Ova nagradna igra nema povratnu SMS poruku. Sudjelujte u nagradnoj igri u dm-u i osvojite vikend u Gardalandu za 4 osobe! SPAR, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj. Goran Majstorović (53) iz Viškova u nagradnoj igri 24sata pred sam Božić osvojio je 50. Brza lova: Jedan kupon donosi ti 1000 kn bonova u Intersparu.


Anto Zirdum iz Slavonskog Broda osvojio je omiljeni hrvatski automobil. TSI Trendline; 300 Konzum bonova u iznosu od 200 kn; 300.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.