četvrtak, 22. lipnja 2017.

Kako napraviti punjac akumulatora od napajanja

Kako napraviti punjac akumulatora od napajanja Kako popraviti punjac za akumulator - Duration: 7:27. Nova namjena vašeg starog napajanja od računala (PC). Kako napraviti ispravljač od ATX napajanja. U nastavku članka pogledajte kako od starog PC ATX napajanja izraditi. Ako nemate odgovarajući punjač za Li-Ion bateriju možete je napuniti i ručno. U tablici ispod pogledajte nazivne napone baterija i akumulatora prema vrsti i. Rešio sam da napišem malo uputstvo za preradu PC napajanja da bude izvor za punjač za baterije. Sklop se uz manju modifikaciju može koristiti za punjenje 12V olovnih akumulatora.


Bitno vam je da je punjač što manji, što lakši, da što brže puni akumulator i da. Dokumentacija obuhvaća popis koraka koje potrebno napraviti da bi se. Interesantna prepravka ATX napajanja od racunara, prepravka se ne preporucuje. Odlicno se ATX pokazao i za punjac akumulatora. PUNJAČ AKUMULATORA SA IC : Pošto zimski period donosi brojna iznenađenja zbog pražnjenja. ATX napajanje služi kao izvor nekoliko jednosmernih napona za različite komponente računara. Prijatelji , a da li se može od PC napajanja napraviti PIROGRAF. Možete si preko njega sa akumulatorima napraviti napajanje za mjesta gdje nemate.


Kako napraviti punjac akumulatora od napajanja
Ovdje ćete pronaći jednostavnu shemu punjača za litij-ionske baterije. Imam punjač za kola, ali je bez onog prekidača da puni slabijom. V često nije dovoljan za napajanje (punjač akumulatora). Prepravljanjem jeftinog PC napajanja, koje možete pronaći u svakom. Proverite da li je sve pričvršćeno i da negde niste slučajno napravili kratak spoj. Također, umjesto 4,5V baterije se može iskoristiti 4 NiMh akumulatora od 2,3Ah.


V napajanja i eventalnu kontrolu preniskih napona.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.