petak, 30. lipnja 2017.

Kist za konturiranje lica

Kist za konturiranje lica Uvijek ostavlja crte po licu, treba dosta vremena da se puder razmaže. Iako je zapravo ovaj kist namijenjen za konturiranje i u tome je odličan. Kistovi za nanošenje šminke su vrlo bitan dio konturiranja lica.

Kist za konturiranje lica
Prvo što će vam trebati jest make up spužvica za nanošenje pudera koja je od. Ono sto je zajednicko svim kistovima jest da dolaze u malim. Essence u ponudi ima jos: kist za usne i cesljic za obrve, a odnedavno i kist za konturiranje. Konturiranje lica, sve popularnija metoda šminkanja možda naizgled.


Kist za konturiranje lica
Lijepo dizajnirani kistovi pomalo vintage izgleda vrlo su praktični i. Ja koristim Sephorin kist za rumenilo zaoštrenog vrha za nanošenje, a zatim dva duo. Tagovi: lice, highlight, konturiranje, isticanje, konture. No, za proizvode u prahu ili kamenu potrebni su vam kistovi, i to prvenstveno kist za puder (powder brush – 1) te kist za konturiranje lica i. Ovako rezani kist odlično "leži" na konturama lica, pa omogućuje precizno konturiranje, ali i nanošenje. Za blendanje vam preporučam da koristite 2 kista, jedan za highlight jedan za konturiranje kako se boje ne bi miješale jer ćete onda izgubiti. Svaki kist ima svoj oblik: Plosnati kist je za tekući puder, ukošeni za. Na konturiranje se gleda kao na nešto čime se služimo kako bismo sakrili. Napraviti ću i posebno kraće videe vezan uz konturiranje pojedinih oblika lica.


Kist za konturiranje lica
Konturianje i posvjetljivanje šminkom rade čuda na vašem licu. Držeći kist prema kraju drške dobiti ćete mekši, besprijekorni izgled. Nastavak serijala o osnovnim kistovima za šminkanje :). Za moje crte lica je savršen, lijepo mi sjedne u dio predviđen za pravljenje. Kada je riječ o konturiranju upravo želim jedan takav kist a ne neki mekani koji će. Ako ste odlučile izvesti tehniku konturiranja na svom licu, izaberite kosi kist, kao što je Make Up For Ever Double-Ended Version.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.