četvrtak, 15. lipnja 2017.

Nosaci za radijator

Nosaci za radijator Radijatorske konzole i pričvrsnice, radijatorske konzole, radijatorske nogice, pribor za montažu radijatora. IKOMA web trgovina - Nosač cijena - NOSAČ KLIMA UREĐAJA pocinčani, srednji 400. Natezni vijci, Čepovi redukcije i spojnice, Zidne konzole, Nosači za grede.

Nosaci za radijator
Nosači, konzole i odstojnici za aluminijumske radijatore. RADIJATORI - kupaonski, pločasti, Lipovica. Namenjen za Norveške radijatore - GLAMOX 3001 - ADAX VP11 Šifra: 540001. Udaljenost radijatora od zida Sam svoj majstor.
Nosaci za radijator
Nedaj se zbuniti, nosac u zid i nosac na radijator i eto 50mm, ovi zidni za lipovicu imaju dva.


Podni nosači za P i L radijatore omogučavaju pretvaranje bilo kojeg BEHA P ili L radijatora u samostoječi radijator. Iznimno brza i jednostavna montaža, bez. Nosač kupaoničkog cjevastog radijatora LUX. Kukice, police i druga dopunska oprema radijatora. Osim grijanja prostorija mogu poslužiti kao nosači ili vješala. Konzola KSK za livene radijatore u Internet prodavnici Expont d. BEHA podni nosači PF 240 omogućavaju pretvaranje bilo kojeg BEHA P ili L radijatora u samostojeći radijator. Ugradnja baterije: Izgled i instalacije nosači za radijator.


Nosaci za radijator
Bavimo se proizvodnjom opreme za grejenje. Sušači peškira, elektrokotlovi, dimovidne instalacije, radijator nosači. Radijatori se priključuju na monofaznu utičnicu (220V, 50Hz). Sama montaža je jednostavna jer je potrebno nosač motirati na zid uz pomoć 4 tipla ø6 i laka jer. Set nosaca za kačenje panelnih radijatora na zid. NUT ili žabica koristi se za montažu livenih.


Nosači za radijatore još su jedan od porizvoda iz asortimana fabrike Kepo iz. Nosači se za radijatore se na panelne radijatore mogu vezati PVC tiplovima ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.