srijeda, 21. lipnja 2017.

Poliklinika sunce split radno vrijeme

Poliklinika sunce split radno vrijeme Ne bih htjela blatiti ime poliklinike Sunce, ali sam cula komentar jedne. Police za cijelo vrijeme od trenutka zadnje. Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti.

Poliklinika sunce split radno vrijeme
Pogledajte i druge subjekte koji nude slične. Zašto trebam životno osiguranje - akcija BSO Iskoristite posebnu akciju. Nakon tog iskustva otišla sam u jednu drugu polikliniku na isti pregled i oduševila se i u isto vrijeme vidjela kako bi to zapravo trebalo biti. Pročitajte komentare i saznajte informacije za POLIKLINIKA SUNCE, Zadar na Imenik.


Poliklinika sunce split radno vrijeme
Već duže vremena razmišljate kako je krajnje vrijeme da ugovorite svoju policu životnog osiguranja kako. Ukoliko želite doznati više informacija o životnom ili Sunce zdravstvenom programu, zatražiti. Kontakt: pismena zamolba: Poljička cesta 32. Dobrodošli na službene stranice poliklinike Croatia zdrastveno osiguranje. Nudimo vam širok spektar usluga kao što su: Radiologija, Ultrazvuk (UZV)Abdomen. Specijalist medicine rada ovlašteni liječnik za.


Radno vrijeme: Pošaljite nam informaciju o radnom vremenu ordinacije. Zdravstvene kartice koja pokriva njenim korisnicima sve zdravstvene. Iako je vrijeme godiπnjih odmora, u dire- kciji H∆ i u.

Poliklinika sunce split radno vrijeme
POLIKLINIKA MEDICO: U JEDNOM DANU NA JEDNOM MJESTU. Kako bismo bili što dostupniji našim pacijentima, imamo NOVO RADNO VRIJEME. Mnogi se u današnje vrijeme odlučuju na korekcije pomoću plastične. Pri izboru poliklinike u kojoj želite obaviti sistematski pregled, specijalistički pregled ili neki dijagnostički postupak - potražite nas. Poliklinika Vitalis je početkom 2015.


Damir Roje, KBC Split, radi i privatno a i u klinici.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.