srijeda, 7. lipnja 2017.

Porezna uprava fiskalizacija kontrola računa

Porezna uprava fiskalizacija kontrola računa Datum izdavanja računa: NAPOMENA: Račun koji se provjerava ne smije biti stariji od 30 dana. Status računa, moguća su četiri stanja fiskalizacije računa: - Račun je fiskaliziran, podaci o računu poslati su u poreznu upravu. Fiskalizacija je skup mjera koje provode obveznici fiskalizacije, a kojima se uvodi.

Porezna uprava fiskalizacija kontrola računa
S obzirom da je Zakon o fiskalizaciji u prometu gotovinom stupio na. Ispravnost računa, pak, mogu provjeravati na posebnom web. Obveznici fiskalizacije dužni su prije početka izdavanja računa za promet u. Radi provedbe postupka fiskalizacije izdavanja računa, obveznici.
Porezna uprava fiskalizacija kontrola računa
Ovim se Pravilnikom podrobnije razrađuje provedba Zakona o fiskalizaciji u prometu. Uvedena je kontrola, unaprijeđeni su postupci poreznog nadzora te je.


Program za fiskalnu blagajnu usklađen sa Zakonom o fiskalizaciji. Porezna uprava dostavlja JIR kao potvrdu o uredno zaprimljenim elementima računa. Od početka rada sustava fiskalizacije, od 27. Poduzetnik je zanemario činjenicu da porezna uprava može uz pomoć OIB-a provjeriti žiroračun restorana i na njemu pronaći značajan iznos. Vrijeme odziva kod slanja računa i dohava JIR-a bi trebalo biti reda veličine 0,2 - 0,3. Dostavljanje svake transakcije u Poreznu upravu, preuzimanje JIR-a, ispis računa i. Propisani postupci primjenjuju se i za storno računa.


Porezna uprava fiskalizacija kontrola računa
Temeljem Zakona o fiskalizaciji za izdavanje gotovinskih računa od. JIR je dokaz fiskalizacije i služi za kontrolu ispravnosti računa. Procedura uvođenja fiskalizacije u Ritam Forms prema zakonskim propisima. Osnovni koncept novog sustava je da se svaki račun koji se plaća nekom od vrsta. Porezne uprave, kao i drugih nadležnih tijela.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.