nedjelja, 25. lipnja 2017.

Potrošnja klima uređaja u kunama

Potrošnja klima uređaja u kunama Koliko električne energije troši vaš klima uređaj? Spremljeno u privremenu memorijuSlično2. Klima uređaji spadaju među najveće potrošače električne energije u.

Potrošnja klima uređaja u kunama
Koji od tih podataka trebam uzeti u obzir ako zelim izracunati potrosnju na sat vremena. Klima je vjerovatno inverterska, pa joj snaga toliko varira. Cijene se kreću od 250 – 350 kuna i obavljaju se obično jednom godišnje. Nije samo kvaliteta problem - to je i pitanje buke te potrošnje struje koja je visoka.
Potrošnja klima uređaja u kunama
Izuzetno je važno koliko buke proizvodi klima uređaj u radu.


Prilikom odabira klima-uređaja obratite pozornost na potrošnju električne. C negoli u slučaju da je kod iste vanjske zadana temperatura +25°C. Zašto klima u grijanju ponekad prestane sa radom i napravi jedan čudan zvuk? Inverterski klima uređaji pouzdano rade u grijanju i na temperaturama do -15 C. Takva potrošnja dovodi do iznosa od 3000 kuna godišnje. Kućanski uređaji troše podosta velik postotak potrošnje električne energije u kućanstvu- procjena je do 20 posto ukupne električne energije. U pravilu, klima-uređaji ovih dana rade na svom maksimumu! Primjerice, Fujitsu inverter učina 2,5 kW moguće je kupiti za samo 3540 kuna.

Potrošnja klima uređaja u kunama
Uređaji poput pećnice, bojlera, perilice za suđe i glačala troše.


Potrošnja po satu - jeftinija tarifa (21-07) u kn. Prodaja, ugradnja i servis klima uređaja u Rijeci i na Kvarneru. Stan od pedesetak kvadrata u Rijeci, može se grijati cijelu zimu za nekih 2. Nakon montaže i puštanja u pogon klima uređaja montažer će Vam dati instrukcije kako. A++ i A+++) osigurava najmanju potrošnju električne energije u grijanju. Temeljni kapital uplaćen u cijelosti u iznosu od 20. Montaža se naplaćuje obično od 1000-1500 kuna. No, na trzistu ima jos solidan broj uredjaja koji za to ne mare.


TimeReader daje mogućnost naplate korištenja klima uređaja upotrebom. Ušteda za 3 klima uređaja po sezoni je 2592 kuna. UREĐAJA U kWh I TROŠAK U KUNAMA električni uređaj vrijeme korištenja vrijeme u. VT i NT u % potrošnja u kWh trošak u kunama od do od do.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.