petak, 16. lipnja 2017.

Primjer kupoprodajnog ugovora za auto

Primjer kupoprodajnog ugovora za auto Primjer ugovora koji se sklapa prilikom otkupa ili prodaje rabljenih vozila. Kupoprodajna cijena vozila iz članka I. UGOVOR O KUPOPRODAJI MOTORNOG VOZILA.

Primjer kupoprodajnog ugovora za auto
Prodavatelj i kupac prihvaćaju prava i obveze ovog ugovora, a za slučaj spora nadležan je sud u. ZG XXXX, vrsta vozila:osobni automobil , marka vozila:. Ugovora vozilo prepisati na svoje ime. Otišao sam do osiguranja na odjel za štete i predočio sam im kupoprodajni ugovor te rekao kako ne znam tko je vozio taj automobil jer više nije.
Primjer kupoprodajnog ugovora za auto
Na ovoj stranici možete preuzeti primer kupoprodajnog ugovora. Kako se pravi kupoprodajni ugovor za automobil? Prenos vlasnistva i promena vlasnika vozila.


Koliko i kako se placa porez na prenos vlasnistva za automobil. Dakle, prodajem auto pa sa sa kupcem sklopio sljedeći ugovor o kupoprodaji motornog vozila i ovjerio ga sa kupcem kod bilježnika:. Neki se pak odlučuju za auto kuće pa ih prodaju ondje te ih se odande. Ovako ispunjen kupoprodajni ugovor treba ovjeriti kod javnog. Dali mi netko moze poslati ,negdje naci primjer na net(ja sam tražila ali nista) ,kupoprodajni ugovor za metale(obojene metale). Kupac kupuje od prodavca motorno vozilo, koje je predmet ovog ugovora, po viđenju i u. Poklanjamo vam šablon kupoprodajnog ugovora. Za prodavatelja bi najbolje bilo da zajedno s kupcem u roku od 15 dana u policijsku upravu ili postaju donese kupoprodajni ugovor, prometnu. Prodavatelj prodaje, a kupac kupuje osobne automobile i to: - osobni automobil marke «Reno.


Tagovi: kako kupiti auto, kupoprodajni ugovor, polovni auto, rabljeni auto. Napraviš kupoprodajni ugovor i auto je tvoje samo što je na drugom imenu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.