subota, 24. lipnja 2017.

Sprej za čišćenje karburatora cijena

Sprej za čišćenje karburatora cijena Sprej za čišćenje karburatora 340 gr. SPREJ ZA ČIŠĆENJE FRGAZERA RASPLINJAČA KARBURATORA DISK KOČNICA ABRO 500ML 40kn 098 1648868. Znam da je bila i slika spreja, a cijena je bila za nekoliko komada.

Sprej za čišćenje karburatora cijena
Imao sam stari sprej za čišćenje karburatora i odlično je poslužio. Spoljašnjih površina karburatora; Usisnih leptira; Svih ostalih površina. Evo otac mi ga je kupio,maloprodajna cijena je 32 kuna i moram priznati da super odradi svoj posao,s njim sam očistio 4-5 karburatora i još ga. Iznosi u valutama su samo informativnog.
Sprej za čišćenje karburatora cijena
Wurth Drosselkappen-Reiniger sprej 500ml.


Wurth sredstvo za čišćenje karburatora optimizuje rad karburatora, smanjuje potrošnju goriva i povećava snagu motora. Servis bez čistača kočnica, kontakt spreja ili keramičke masti je poput. Vam možemo ponuditi najbolje cijene na tržištu. Sredstvo za čišćenje regulatora gasa i karburatora univerzalan je proizvod na. Veoma snažan sprej za čišćenje sistema za usis zraka na inj. Brend: K2 PERFECT Kod proizvoda: 2033. Polica za izlaganje sprejeva za slikanje za 50 sprejeva 3. SPREJ ZA CISCENJE KARBURATORA, Novi Grad, 8,50 KM, AUTOCENTAR.


Sprej za čišćenje karburatora cijena
Switzerland Koristi se za čišćenje:zračnih puteva. Inače cena za veliku bocu je bila oko 320din. Prodire i otapa prljavštinu, mulj, čađ i taloge na površini karburatora. Njega,održavanje - Motocikli Najbolje marke, najniže cijene Motul, Mobil, Shell, Castrol, Total. Temeljito čisti kolektore, karburatore, usisni leptir, turbine, EGR ventile. SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE HLADNJAKA 300ML. LIQUI MOLY ADITIV ZA ČIŠĆENJE RASPLINJAČA 300ml. Evo dolazi nam lijepo vrijeme i vidim raja već počinje s čišćenjem.


Izvrsna snaga čišćenja zbog specijalne površinske aktivnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.