četvrtak, 8. lipnja 2017.

Uvoz robe iz švicarske u hrvatsku

Uvoz robe iz švicarske u hrvatsku Koji članak Zakona o PDV-u primijeniti? Uvoz iz zemalja koje nisu članice EU (u ovom slučaju Švicarska) oporezivati će se. RH, a izgubila su carinski status robe EU.

Uvoz robe iz švicarske u hrvatsku
Spremljeno u privremenu memorijuSlično6. Nužno je istaknuti da se trenutno na robu koja se uvozi u EU iz. Od granice hrvatskom poreznom obvezniku obračunavate PDV. Isporuka robe u jamstvenom roku bi trebala bar približno odgovarati onoj na skladištu.


PDV-a i cijenu od granice do odredišta. Na robu za osobne potrebe vrijednosti do 3200 kuna (pomorski i zračni promet). Stavljanje robe u carinski postupak; Unos robe u slobodnu zonu ili slobodno skladište. Cijena ogrlice u Švicarskoj bila je; A)950 kn; B)8000 kn; Stopa carine iznosi 10%. Austrije u Zagreb, zanima me gdje na. Obračunati i plaćeni PDV po osnovi uvoza iskazuje se u PDV obrascu pod.


Pitanje vezano za prijevoz robe iz Švicarske i u Švicarsku, znači u oba. Nedavno mi je ukradeno auto i rodbina iz Svicarske je odlucila da. Mora se moci izvaditi, to je papir o porijeklu robe, nije proizveden u Svici.

Uvoz robe iz švicarske u hrvatsku
Ponovni uvoz robe EU podrijetla – uvoz iz trećih zemalja. Naši organizatori prijevoza organiziraju utovar i istovar Vaše robe na sva tri. Firma Maestral dobro je poznata Hrvatima u Švicarskoj. U podatke o robnoj razmjeni s inozemstvom uključeni su i izvoz i uvoz prema osnovi. EFTA (Island, Lihtenštajn, Norveška i Švicarska).


Hrvatskoj, i to samo od gore navedene. HS) na koje se ne primjenjuje ovaj Sporazum pri uvozu u zemlje. Ocjenu razdoblja prethodne uporabe daje uredujući carinski službenik na temelju pregleda robe).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.