utorak, 6. lipnja 2017.

Zamjena membrane na motornoj pili

Zamjena membrane na motornoj pili Kad to već činiš onda i zamjeni membrane i dihtunge. Dobro je i očistiti auspuh kako kaže ravnalo. S manjkom goriva pila ti je radila zato što je.

Zamjena membrane na motornoj pili
Naime imam jedan kvar na pili a neznam zašto i kako da ga nađem i. Današnji izgled lanca motorne pile, nazvanog „chipper“ lanac, patentiran je. Rekao je da se klip, karika i ostalo može nabaviti i zamijeniti prilično povoljno. Kada sam imao kvar na svojoj pili, razmišljao sam o novoj i kada sam.
Zamjena membrane na motornoj pili
Ručni alati i mašineSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu5.


Danas odneo motorku kod majstora on zamenio semeringe radilice i membrane na karburatoru , sad je jošveće sranje upali pod saugom kad. Ovako,zanimaju me motorne pile,kako ih rastaviti,sastaviti,kako one u. Oce od stajanja da zapekne u karburatoru. Valjda ima uljne pumpe za kupiti da se zamjeni ako je otišla? Dal se isplati popravljati, jer stvarno mi treba. Stranica 81- Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA! Membrane u karburatoru moraju biti mekane, ili ima neka sitna rupica, moguće da je i to. Inače kad upalim pila ide ko raketa, pili ma i kamen :shock: ali.


Zamjena membrane na motornoj pili
Znam, zamjena za MS660 bi bila najbolja:D, pa ako je netko zainteresiran, može:supz:. Servis strojeva i prodaja dijelova za: motorne pile, trimere, kosilice. STIHL MS 180 MOTORNA PILA, ZAMJENA ZA TV LCD 80-100 CM. Prodajem ispravnu pilu novi lanac je na pili sve ostalo original i ispravno. U današnje vrijeme motorne pile nisu rezervirane samo za profesionalce i. AKo ovo neće datgi rezultate onda su najvjerojatnije u pitanju kako je rekao ofocor ili membrane u fergazeru ili semerinzi na radilici koji se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.