utorak, 6. lipnja 2017.

Mitsubishi outlander 2.0 did potrošnja

Mitsubishi outlander 2.0 did potrošnja Prvotno je u miceku bio dizel od VW-a, onaj nesretni 2. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu31. Uz puno iskustva u najsurovijim uslovima u novi Outlander instaliran je odličan je 4x4 pogon, dok. Prethodnik je razvijao 177 KS a novi 2,2-litreni common-rail dizelaš 150. Prednost mu je svakako potrošnja, impresivno niska za ovako velik automobil, čemu je podosta. Interesuje me generalno kakvo je ovo auto, potrosnja odrzavanje,ponasanje na. Nalazite se na stranici: Modeli vozila » OUTLANDER » Tehničke karakteristike.


Mitsubishi outlander 2.0 did potrošnja
Unatoč nemaštovitu dizajnu Outlander je vrlo dobar SUV pogodan za svaku priliku. DiD je ultra moderan motor, ali je malo slab za Outlander. Negde sam čitao da je taj Outlander 2. Di-D 4WD - Informacije, specifikacije i iskustva. Prosecna potrosnja euro-dizela na nasem testu nije presla 8 lit na 100 predjenih. Mitsubishi Outlander, Freelander 2,Santa Fe, Volvo XC90. Definitivno ne zbog loše kvalitete izrade ili loših voznih osobina. Kolika ti je prosecna gradska potrosnja i koja je cena redovnog servisa ? VW-ov motor (ako na dizel misliš), probao sam i taj motor, ima ga vlasnik servisa u kom.


Mitsubishi outlander 2.0 did potrošnja
SLOBODNA DALMACIJA TEST: MITSUBISHI OUTLANDER 4WD. Motor što je pokretao testni Outlander bio je jedan od klasika: 2,2 litre i 150 KS. Moćan, stabilan, sklon linearnim ubrzanjima i jednostavnom. DI-D Diesel VW haendlerbereich SUV Mittelklasse. Opel Antara 2,2 CDTi - Cjenovno su tu negdje i lako bi se mogli zajedno naći u nečijem užem izboru, a stvari. Odavno niste mogli ni na našim stranama da pročitate test.


Mene konkretno zanima Lancer sportback 2. TDI neznam sada jel BKD ili BWC, uglavnom ima 103 KW.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.