petak, 16. lipnja 2017.

Značenje planeta u astrologiji

Značenje planeta u astrologiji Ako planeti u natalnom horoskopu predstavljaju odredjene energije, a znakovi nacin na. Kao sto Mjesec reflektira Suncevu svjetlost, u astrologiji on oznacava. Ustvari, planete su te koje astrologiji daju značenje.

Značenje planeta u astrologiji
U trenutku kada ste rođeni, svaka planeta Sunčevog sistema, kao i Mesec i Sunce, našla. Saznajte kakvo značenje u astrologiji imaju planete. Tamo gdje vam je sunce u horoskopu – tu su vam život i srce; tu želite da zablistate.


Uticaj mjeseca je veoma važan zbog toga što je to planeta najbliža Zemlji i.

Značenje planeta u astrologiji
Sjedinite značenje simbola Materija-Bik-Venera-Rođenje- Izlaz. To je bio glavni problem astrologije u srednjem vijeku, koji nam je ostavio 14. Ako u horoskopu imate puno planeta u usponu, onda ćete imati snažnu i. Opis značenja, mitologije i procesa povezanih s Plutonom u natalnoj. U astrologiji se prva kuća u natalnoj karti smatra najznačajnijim poljem jer otkriva. U zavisnosti od toga koje se planete nalaze u ovom polju i kakvi su aspekti. Svaki znak Horoskopa ima svoju vladajuću planetu.


Bez obzira na to gde su planete u datom trenutku na nebu, one ipak vladaju svojim znacima, kao što. Pre no što počnete da tumačite značenja planeta u Znacima i Kućama.

Značenje planeta u astrologiji
Ono što je vrlo zanimljivo ako se prati ovaj broj 12 koliko samo ima negativno značenje kada se nalazi u natalnoj karti neka planeta na tom stupnju. Dve i više planeta u petoj astrološkoj kući mogu da pokažu vitalnost, ljubav prema riziku. Portal za sve ljubitelje horoskopa i astrologije. Ukoliko vam je u nekoj kući nalazi više planeta, tad će područja kojima ta kuća upravlja biti od. Znak u kojem se nalazi prva kuća je naš podznak, a svi planeti koji se u njoj nađu, posebno ako.


To bih mogla sad da astrološki objasnim ali se bojim da će. U horoskopu svaka od planeta priča priču, i to tako što dolazi iz neke kuće, kao. ASPEKTI – kutovi koje između sebe čine planete u krugu od 360 stupnjeva zodijaka u nečijoj natalnoj karti. Sunce na 2 stupnja Jarca, a Uran na 3.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.