utorak, 18. srpnja 2017.

Dodatne dimenzije pneumatika

Dodatne dimenzije pneumatika Ako dimenzije guma ne odgovaraju onima iz prometne dozvole prvo je. U novoj prometnoj ima rubrika dimenzije pneumatika (11) i dodatne. Debilno je da se dimenzija guma drže ko pijani plota, dok ih se širina i. Zanima me da li je moguće na tehničkom samo zatražiti upis dodatne dimenzije gume ili se mora ići na atest. NEMA napomena i udisivanja dodatnih dimenzija, nego. Molim vas ako netko zna moze li se i kako promjeniti dimenzija gume? Katalog guma odmah će pronaći dodatne dimenzije guma prema podacima vozila koji su već bili upisani u prozoru „Podaci o vozilu“, a to su:.


Kalkulator veličine guma (Razlika ne bi trebala prelaziti 2.5%). Drugi kalkulator guma, malo složeniji, pronalazi pravu veličinu gume za tebe. Promjena dimenzije pneumatika može povećati dodirnu površinu gume s tlom. On ti samo dopiše dodatnu specifikaciju guma u prometnu. Uglavnom, na toj potvrdi ti trebaju navesti sve dimenzije koje ti idu na tvoj auto. Meni na tehničkom bez ikakvih problema i bez ikakvih veza upisali 17 cola pod napomenu kao dodatnu dimenziju.


Naime imao sam mali incident sa policijom. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.

Dodatne dimenzije pneumatika
Dozvoljene dimenzije guma i felga za 207. Osim kataloga guma nadzornici mogu koristiti i druge izvore za dodatne dimenzije guma kao što. Ovde možete pronaći dimenzije točkova i pneumatika i njihove kombinacije sa SEAT modelima. MICHELIN CrossClimate je doista inovativni pneumatik koji se prilagođava klimatskim. Dodatne dimenzije u planu su za 2016. Doplate na preporučenu cijenu (tvornička dodatna oprema):.


Kupio sam polovni Renault Espace IV iz 2006. Nedavno sam vraćen s tehničkog pregleda zbog dimenzija guma. Imaš dodatnih pitanja ili komentara na našu stranicu?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.