utorak, 18. srpnja 2017.

Petrolej protiv raka pluca

Petrolej protiv raka pluca Dok milijuni ljudi umiru od raka, stotine njih izliječilo se petrolejom. Treba izbjegavati dospijevanje petroleja u pluća, a to se obično može. Upoznaćemo vas sa historijom izlječenja Paule Ganner od raka, i načinom.

Petrolej protiv raka pluca
Genadij Malahov, autor knjige „Kerozin protiv raka i. Ostavio lekare u šoku: Težak oblik raka pluća izlečio medom – RECEPT. U borbi protiv ove bolesti koliko sam uocio do sad najvise pomaze. U savremeno doba korišćenje petroleja u borbi protiv raka započeto je.


Petrolej protiv raka pluca
Moj otac je poceo da pije medicinski petrolej, nabavili smo ga u Becu i. Pije ga tridesetak dana, obzirom da boluje od karcinoma na plucima. Idu u Albaniju po čudotvorni petrolej: Veruju da leči rak, dijabetes i. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu25. Treba izbegavati dospevanje petroleja u pluća, a to se obično može desiti pri. Srbija se uključila u globalnu borbu protiv. Takozvani alternativni lijek protiv raka, "medicinski petrolej", vrlo lako. Ovakvo dejstvo petroleja je zloupotrebljeno, jer je samo.
Petrolej protiv raka pluca
Dobar prijatelj mi je bolovao od karcinoma pluca i Bogu hvala uspio se. I moj otac boluje od raka pluca, metastazirao na plucnu maramicu, juce smo.


Praktično, priča o medicinskom petroleju kao leku protiv raka. U pluća petrolej može doći prilikom povraćanja zbog samog uzimanja. Pismo završava konstatacijom da je rak skupa bolest, želeći valjda da pripremi. Medicinski petrolej, navodno alternativni medikament protiv raka. Moj tata je u maju otpusten sa carcinomom leve strane pluca. Hakimova terapija protiv raka je nova nada za pacijente oboljele od karcinoma. Prirodni preparati protiv raka na plucima.


Destilovani petrolej spada u kategoriju prirodnih citostatika, kao i lek od aloe vera.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.