srijeda, 26. srpnja 2017.

Karavana prevlaka vukovar 2016 đakovo

Karavana prevlaka vukovar 2016 đakovo Zajedno u ratu - zajedno u miru" - moto je motociklističke karavane koja i ove godine več sedmi puta. Nov 13, 2016 at 2:00 AM to Nov 18, 2016 at 5:00 AM UTC+01. Sudionici karavane jučer su oko 12 sati stigli u Đakovu.

Karavana prevlaka vukovar 2016 đakovo
Na putu prema Vukovaru karavana motociklista zastala u Đakovu. Bajkeri" iz cijele Domovine nakon stanke u Đakovu dalje prema Vukovaru! Osijek, Đakovo, Našice, Beli Manastir, Valpovo, Belišće. Raspored predstava u HNK u Osijeku od 8.
Karavana prevlaka vukovar 2016 đakovo
U Osijeku je započelo obilježavanje dvadesete obljetnice pada Vukovara. Sjećanja na žrtvu Vukovara, hrvatski bikeri krenuli su jutrosu organizaciji Motokluba Korčula na moto.


Na taj simboličan način prisjetit ćemo se onih koji su u Vukovaru položili. Novsku, Novu Gradišku, Požegu, Slavonski Brod, Đakovo, Vinkovce i Osijek. Prevlaka(Sv. Misa i blagoslov karavane). Nakon Broda slijedi Đakovo, Vinkovci i Osijek gdje je opet organizirano noćenje, a 18 studenog u jutarnjim satima. Slavonskom Brodu, Đakovu, Vinkovcima, Osijeku te će 18.


Požega, Slavonski brod, Đakovo, Vinkovci, Osijek, Vukovar. Zajedno u ratu, zajedno u miru" naziv je karavane koja sutra kreće na petodnevno putovanje do Vukovara.

Karavana prevlaka vukovar 2016 đakovo
Virovitice, koji će se s ostalim bajkerima iz cijele Hrvatske sastati u Đakovu 17. Korčule, svoj put nastavlja put Đakova, Vinkovaca. U sljedećem kolu Marsonia ide na gostovanje kod Đakovo Croatije. Foto studio "Z": Otvorena jedinstvena izložba "Novogradiške bebe 2016.


Zoranu Vinkoviću, gradonačelniku Đakova, grada-prijatelja Makarske, što su bikeri rado prihvatili. Još će se nakratko zadržati u Đakovu, Vinkovcima i Osijeku, a u. Zagreba, Osijeka, Virovitice, Županje i Đakova; 03. Evo i ove 2012-e godine moto sezona je započela moto partyem kod prijatelja iz MK "Zvijeri" iz Čađavice. U sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. Motoristička karavana prije Vukovara stiže u Škabrnju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.