ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

Lidl radno vrijeme badnjak 2016

Lidl radno vrijeme badnjak 2016 Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje. Točno radno vrijeme Vama najbliže trgovine možete saznati ovdje. Uvijek nastojimo da Vam što više skratimo vrijeme čekanja na blagajni.

Lidl radno vrijeme badnjak 2016
Nedostaje: badnjakRADNO VRIJEME TRGOVINA ZA BLAGDAN: Provjerite kako rade. Spremljeno u privremenu memorijuMarko Jakelić 14. Neke od njih bit će otvorene čak do 20 sati, a detaljno radno vrijeme provjerite na linku.


Trgovine u Zadru danas na Badnjak rade prema skraćenom radnom vremenu.

Lidl radno vrijeme badnjak 2016
Pregled radnog vremena trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić. U nastavku donosimo pregled: - 10:16 24. Na Badnjak radno vrijeme je skraćeno, a na sam Božić trgovine ne. Sve poslovnice Lidla na Badnjak, 24. Alkaloid AD Skoplje pozitivno poslovao u razdoblju od siječnja do rujna 2016.


Lidl danas, na Badnjak, radi od 8 do 18 sati, Plodine 24. Lidl: Badnjak do 18 sati, Božić i Sv. Popusti do -51% u Lidl trgovinama: Sredstvo za održavanje perilice rublja ili perilice. Veseli vilenjaci Andrea i Leon opet su uljepšali blagdane građanima.

Lidl radno vrijeme badnjak 2016
Slatke kolačiće prodavali su za iskren osmijeh, a svakako pogledajte video. Slavonski Brod : U prvom kvartalu 2016. Redovno radno vrijeme City Centera one:. Velika Subota – sve prodavaonice imaju redovno radno vrijeme.


OD VELIKIH trgovačkih lanaca čini se da samo Lidl neće raditi u nedjelju i ponedjeljak. Pokušali smo provjeriti radno vrijeme Tommya, no ne javljaju se na. Evo kako trgovine rade na Badnjak i Božić; četvrtak, 8. Lidl na Badnjak radi sat vremena duže, a za Božić su i njihove trgovine zatvorene, kao i. U zagrebačkom šoping centru Cvjetni na Badnjak će sve trgovine. Osim 11 tisuća novih korisnika u NSK, evo koje su knjige 2016. Spar i Interspar, ovisno od mjesta do mjesta, na Badnjak će biti otvoreni većinom do 17, odnosno 18 sati. Za Božić, kao i Lidl, neće raditi, dok.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.