subota, 8. srpnja 2017.

Plocice sa prezimenom za ulazna vrata zagreb

Plocice sa prezimenom za ulazna vrata zagreb Natpis se gravira na zlatnu plastiku dimenzije 100x35 mm. Montaža: dvostrano samoljepljiva traka koja dolazi u kompletu. Izaberite pločice za vrata od raznih materijala i različitog dizajna, gravirane ili. I nije samo predviđena za ulazna vrata stanova, već imate mogućnost. Personalizirana pločica s prezimenom za ulazna vrata za 35 kn! Izaberite regiju; (678) Zagreb; (351) Sjeverna Hrvatska; (342) Istra; (341). PVC pločica za ulazna vrata uz 50% popusta i uključenu dostavu!


Plocice sa prezimenom za ulazna vrata zagreb
Izrađujemo pločice za vrata prema našem predlošku ili ideji kupca, koji može birati između svih dimenzija oblika i stila pločice. Metalizirana graverska plastika koju koristimo je proizvod. Pločice za vrata se laserski graviraju i ne postoji mogućnost skidanja ili promene boja slova. Pogledajte kako izraditi natpis sa svojim prezimenom. Izrada štambilja i pločica za vrata za samo 10 minuta! AKCIJA: Natpisne pločice za vrata, poštanske sandučiće i ostale namjene (laserska izrada) s imenom i prezimenom za samo 40kn umjesto 80kn.


Pločica se izrađuje sa srebrnom ili zlatnom podlogom, a napravljena je od PVC Forexa 2 mm. Jedna od naših delatnosti je i graviranje pločica za imena i brojeve za vrata, ali i natpisnih tabli za firme. Graviramo i natpise po zelji na graverskoj.

Plocice sa prezimenom za ulazna vrata zagreb
Izrađujemo sve vrste pločica za vrata i nosače natpisa u dimenzijama i bojama po želji. Uglavnom, frustrira me dodatan trosak izrade plocice s prezimenom da bi. Hitne intervencije, otvaranje vrata stana i automobila, kopiranje kljuceva, prodaja okova.


Obrt se bavi i opremanjem ulaznih vrata u što spadaju ulošci, brave. U ponudi imamo izradu natpisnih pločica imena i prezimena, naziva tvrtki, titula. Na ulazna vrata tata Siniša odmah je stavio pločicu s prezimenom koju mu je uručio zajedno s ključevima vlasnik organiziranoga naselja Tomo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.