subota, 8. srpnja 2017.

Skoda znak znacenje

Skoda znak znacenje Propeti konj bio je zaštitni znak trkaćih automobila Alfa Romeo pripremljenih u Scuderiji Ferrari. Nakon što je Emil Škoda pridružio svom carstvu Laurin&Klement. Tvornica Škode je osnovana davne 1894.

Skoda znak znacenje
Osnivači su Václav Laurin i Václav Klement koji su osnovali poduzeće za. Although the Škoda logo is viewed as one of the most original and. Vodeći češki proizvođač automobila "Škoda Auto" organizovao je u praškoj. Prethodni znak sa krilatom strelom u plavo-beloj varijatni, bio je u.
Skoda znak znacenje
Sad ime skode ima novo znacenje, steta za onaj stari logo, ni njega nesto. Kompanija Škoda je jedna od najstarijih fabrika automobila na svetu.


Po mitologiji to je znak Marsa, boga rata, koji je u boj išao sa hladnim oružjem. Strela na logotipu Škode puna je simbolike. Značenje desetina signalnih lampica na tabli sa instrumentima često je najveća misterija koju vozači mogu imati u nekom. Vjerojatno nema prepoznatljivijeg zaštitnog znaka neke automobilske marke od mercedesove trokrake zvijezde. Mercedes-Benz objašnjava značenje trokrake zvijezde. Znak koji se neviđa baš svakodnevno, ili ga neki nisu ni vidjeli u testovima za polaganje. Možda im se nije svidio pošto nije u boji.


Skoda znak znacenje
Značenja simbola su preuzeta iz dokumentacije za Volkswagen vozila, ali se. Značenje Jaguarovog logoa je vrlo je jednostavno i sasvim sigurno svako može da ga. Bik simboliše horoskopski znak osnivača ove kompanije, Ferućija Lamborginija, a dodato mu je i prezime osnivača. Znate li koje značenje ima Škoda znak ? Drugo značenje kaže da su te dve boje upotrebljene samo zato što se nalaze na. Avtomobile pod blagovno znamko Škoda so začeli v mestu Mladá Boleslav proizvajati. Auto za enega najbolj izvirnih in stilistično.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.