četvrtak, 20. srpnja 2017.

Seat mii hrvatska

Seat mii hrvatska Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići. Više informacija o korištenju kolačića. Auto je u vrhunskom stanju,sa orginalnom kilometrazom.

Seat mii hrvatska
Posjeduje dva seta kotača,tj ljetni set 16 cola i zimski 14. Budući da je Volkswagen koncern želio svu pažnju usmjeriti na svoj model Up kojeg je predstavio prije mjesec dana, sada je stigao i na ostalu. Volkswagen grupa (uz Citigo tu su braća blizanci VW Up! i Seat Mii) obavila je vrhunski posao i postavila visoko letvicu u klasi gradskih minija. Na niskim okretajima traži šaltanje u visoku brzinu (osnovni 44kw).
Seat mii hrvatska
Pogledajte što modeli imamo sada dostupan!


HP) 2012 - Danas, SEAT Mii 5 vrata 1. OPĆENITOCilindri:…, Auti, Filter, Cijena, Ponuda, Prodaja, Hrvatska. Leon Zg primatelj SEAT Hrvatska. Zna li se kad će doći Seat Mii u prodaju, na internetskoj stranici još nema u ponudi tog modela, a nije da. Nakon što je Volkswagen priču započeo modelom Up! Seat predstavio svoj najmanji i najjeftiniji model. SAMO U DONJEM RUBLJU Hrvatska ljepotica obara s nogu stasom i stavom. Motor radnog obujma od 999 ccm, i snage 55kW – 74ks omogućava mu ubrzanje od 0 do 100.

Seat mii hrvatska
Seat Mii nadaren je mališan, ali ne izvanserijski, kakvim nam ga VW-ovi stratezi žele prikazati.


U usporedbi s Kijom Picanto negativan dojam. Da se radi o modelu od kojeg će njemački koncern napraviti veliki biznis (već su predstavljeni njegovi blizanci Škoda Citigo i Seat Mii). Informationen und Gebrauchtwagen-Angebote zum Seat Mii bei AutoScout24 - Ihrem großem Automarkt für Seat Mii Gebrauchtwagen oder Jahreswagen. Find used and spare parts for SEAT Mii 2012 On Sport 3 Door Hatchback and more at Motorhog in Doncaster.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.