nedjelja, 9. srpnja 2017.

Set za reparaciju kočionih čeljusti

Set za reparaciju kočionih čeljusti Nudimo vam garnituru kočione čeljusti za vaše vozilo. Povoljne cijene i brza dostava svih kočionih čeljusti. Reparacija kočionih kliješta obuhvaća izmjenu gumica, klipića, ležajeva ili piksi na zadnjim kočionim kliještima, ovisno o modelu.

Set za reparaciju kočionih čeljusti
Trebam broj od kvalitetnog majstora na području ZG koji je sposoban reparirati kočionu čeljust i klipiće a ne samo potokariti da drži neko. Usluga kompletne restauracije kočione čeljusti s izmjenom gumica, klipića i. U Zagrebu ili bližoj okolici, ima firma koja se baš bavi reparacijom kočionih klješta. Dakle, pošalju im se klješta, oni obave komplet reparaciju.


Set za reparaciju kočionih čeljusti
Ako je na kočionom sistemu čeljusti ili cilindara istrošena brtvena gumica i ako oštećenje istih nije veliko to jest, da se može razraditi potrebno je gumice. Reparirane kočione čeljusti pod novom robnom markom Auto Hrvatske - TEILER. Opsežan set adaptera koji odgovaraju širokom spektru vozila. PNEUMATSKI ALAT ZA DEMONTAŽU KLIPOVA KOČIONIH ČELJUSTI SET 29kom. Garnitura za reparaturu kočionih čeljusti. Ko se tim bavi i koliko košta reparacija zadnjih čeljusti, pun mi je kurac kapanja ulja na čeljustima. Mislim da je nekih 100-200kn za set. Brzo i kvalitetno ćemo izvršiti reparaciju kočion klesta za sve tipove vozila.


Ugradnja novih potrošnih delova set za remont kočionih klešta (gumice, klip…) 4.

Set za reparaciju kočionih čeljusti
SubscribeSubscribedUnsubscribe 1010. Srki , kočiona klješta se sastoje iz dva dela. Kao što naslov kaže imam problem sa stražnjim kočionim čeljustima. Set za reparaciju zadnjih kočionih čeljusti. Dio donesen na reparaciju gotov je unutar istog ili idućeg radnog dana. Također, pojedine kočione čeljusti, letve volana i servo pumpe već imamo gotove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.