nedjelja, 30. srpnja 2017.

Tlak u gumama kombi vozila

Tlak u gumama kombi vozila Ovdje prikazani podaci o tlaku u gumama odnose se na gume proizvođača. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoTlak zraka u gumama utječe na upravljačku izdržljivost vozila te utječe na učinkovitu potrošnju goriva kao i na potencijalnu sigurnost. Pritisak u gumi važan je faktor koji pomaže u smanjenju potrošnje goriva.

Tlak u gumama kombi vozila
Ne, oznaka koja se nalazi na bočnoj strani gume jeste maksimalni tlak na hladnom. Tlak u gumama igra važnu ulogu u funkcioniranju vašeg vozila, naš vodič. Pročitajte stručne Dunlop savjete o važnosti redovite provjere tlaka u gumama i slijedite jednostavan vodič za provjeru. Na internetu taj podatak nije lako.


Tlak u gumama kombi vozila
Vožnja s neispravnim vrijednostima tlaka u pneumaticima može utjecati na ponašanje vozila i ozbiljno ugroziti vašu sigurnost, pa čak i uzrokovati nezgode u. Redovno kontroliranje stanja tlaka u gumama važno je iz nekoliko. Pogrešan pritisak u gumi - čest uzrok oštećenja na gumama a samim tim i. Iz ovih navoda jasno je koliko je ključno pravilno naduvati gume na vašem vozilu. Cuo sam da se ljetne gume pumpaju na 2 bara. Kupio sam nedavno renault clio 2 pa me zanima koliki je preporučeni tlak u gumama? TPMS (sustav za praćenje tlaka u gumama) obvezna oprema u novim vozilima. Auto pneumatika (u nastavku pneumatika) je dio kotača koji povezuje vozilo s. Pročitajte priručnik: Proizvođači vozila odabiru OE (originalna oprema) gume.
Tlak u gumama kombi vozila
TPMS ventili (sustav za nadzor tlaka u gumama) – novo u ponudi! Pa ja sam sa IzaBELLOM cesce na benzinskoj radi tlaka u gumama.


D ) Sa takvim settingom - Ljuljavi sporet je mekan. Ne znam ali vidim da gume sa oznakom C, znaci ove za kombi vozila imaju visok tlak dok ove druge imaju puno nizi. Autopneumatika (u nastavku pneumatika) je dio kotača koji povezuje vozilo s kolnikom i omogućava.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.