ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

Ulozak brave golf 4

Ulozak brave golf 4 Odlučio sam se za promjenu električnog dijela brave i neznam kako dalje do tog dijela za zamjenit. Location:Pojatno,Zaprešić; Ime:Robert; Auto:Audi A3 8P, Golf MkV. Proizvodi › Karoserija › Sigurnosni sustaviSpremljeno u privremenu memorijuSličnoU kategoriji auto brave možete naći sve brave, uloške i kućišta s ključevima za.

Ulozak brave golf 4
Boja (unutranje, naprijed) vrata Audi A4 04-07 Polcar. Krenuo ujutro na posao, kljuc u bravu vrata i ne reagira. Nema otpora nikavog, ode kljuc lijevo - desno ali nista. Golf III - problem s paljenjem - molim pomoć!


Ulozak brave golf 4
Golf4 - skidanje obloge vrata i dolazak do brave? VNzfOZmD98kSpremljeno u privremenu memorijuSlično8. Da li je netko mozda skidao oblogu vrata na Golfu 4 i vadio bravu? U bravi je izgleda otisla sklopka koja registrira da su vrata otvorena. Evo u cemu je problem, mom poznaniku je pukao onaj vrh na ulosku brave, sto pokrece sam mehanizam brave, mogu da slikam, mi smo to. Električni uložak brave golf 5 - Vozila - Brave i ključevi - Grad Mostar. Vozila › Dijelovi i oprema › Za automobile › Brave i ključeviSpremljeno u privremenu memorijuSlično15.


Ulozak brave pasat,golf4,bora, Maglaj, 10 KM, ISPRAVNO STANJE. Brave i sajle za vrata za Passate B5 i B5+, Golf 4, Bora potpuno ispravne, proverene, sa ispravnim mikroprekidacima.

Ulozak brave golf 4
Takodje i kljucevi, skakavac sa dva i tri. U kategoriji Brave možete naći sve brave, uloške i kućišta s ključevima za vaše vozilo. Brave za aute - brave prtljažnika, paljenja, set, uložak i cilindar brave i ostalo. Uložak brave (prednji desni) Ford Escort IV 86-.


Kako da promenite volan ili airbag na vw Golf 4, Passat b5, b5. Najgore u citavoj prici sto sad auto ne. BHfanatik wrote: U pitanju je golf 4 benzin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.