nedjelja, 2. srpnja 2017.

Vivax klima uputstva

Vivax klima uputstva Molimo pročitajte ove korisničke upute prije uporabe i sačuvajte ih za buduće savjete. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj priručnik prije upotrebe i sačuvate ga za daljnju upotrebu. Ako se klima uređaj koristi izvan navedenih uvjeta, aktivirat će se određene.

Vivax klima uputstva
Ne koristite klima uređaj duže vrijeme tako da je smjer. Na svakom daljinskom od split klima imamo više funkcija,hlađenje,grejanje. Kod klima MIDEA,VOX,VIVAX,SAMSUNG,ROWA,GALANZ. U slučaju greške senzora temperature uobičajeni klima uređaj će prikazati grešku i zaustaviti se dok će Vivax klima uređaj nastaviti.


Vivax klima uputstva
Funkcije klima uređaja na daljinskom upravljaču. BTU 9000 BTU 12000 BTU 18000 BTU 24000 BTU. Od sada možete svoj Vivax klima uređaj upaliti i ugasiti preko mobilne Android i iOS aplikacije i Wi-Fi veze, kada i gdje god to želite. U cilju poboljšanja efikasnosti u modu grejanja, kod Vivax DC inverter klima uređaja, razvijena je tehnologija kojom se omogućava nesmetan rad čak do -20 °C. Ako su filteri zapušeni i prašnjavi operativnost klima uređaja slabi, što dovodi do veće potrošnje električne energije. View and Download Vivax ACP-18CH2525AEL user manual online. KAKO KLIMA UREĐAJ RADI AUTOMATSKI RAD Kada postavite klima ureĎaj u. Pregledajte upute za korištenje klima uređaja, kataloge, cjenike i tehičke priručnike za klima uređaje. Molimo pažljivo pročitajte uputstva prije korištenja klima uređaja.


Vivax klima uputstva
Daljinski uređaj podesite ovisno o tipu klima uređaja koji posjedujete na sljedeći način:. Odlaganje ambalaže u kojoj ste kupili vaš klima uređaj. Upute za sigurno korištenje vašeg klima uređaja. Klima uređaj apsorbira toplinu iz sobe i prenosi i oslobađa ju izvan sobe, tako. VIVAX klima uređaji imaju 3 godine. Vivax cool klima uređaji dizajnirani su vodeći računa o prirodi, potrošnji energije kao i stvaranju ugodnog i zdravog prostora. U uputstvu za (noviju) Vivax je svuda slika one moje prve - Frozzini. Popis proizvoda proizvođača VIVAX, razvrstani po kategorijama.


Komentari i pitanja korisnika o proizvodima VIVAX. Pažljivo pročitajte ova Uputstva za uporabu prije. VIVAX inverter klima uređaji iz serije AECI imaju novu mogućnost proširenja funkcija pomoću Wi-Fi modula kojim se spajaju na kućnu bežičnu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.