nedjelja, 2. srpnja 2017.

Popravka centralne brave na autu

Popravka centralne brave na autu Popravka centralne brave Kada je u pitanju centralna brava, znajte da je u principu ona ista kao i svaka druga brava sa nekim manjim. Ogrebotine na automobilu su veoma česta pojava, bilo da ste sami vozilom. Sa centralnom bravom se većina nas sreće svakodnevno.

Popravka centralne brave na autu
Princip rada centralne brave je isti kao i kod svih drugih vrsta brava sa malim. Opširnije: Ukoliko vam ne radi centralno zaključavanje vršimo popravak centralne brave ili modula centralne brave vržimo i popravak vaših. Centralno zaključavanje ugrađujemo u vaša vozila koja to nemaju ili ako je potrebna zamjena ili popravak. Ovakav set je u potpunosti kompatibilan sa.
Popravka centralne brave na autu
Posle 2 godine koriscenja centralna brava nece da zakljucava.


Daljinsko zakljucavanje-otkljucavanje i centralne brave za sve vrste automobila Sve se to nalazi na PIK. Automobili › Servis i održavanjeSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu13. Elem, na svom Fokusu imam centralnu koju, koliko sam razumeo, pokreće Meta alarm. Probaj ovde, lik je za brave proveren i jedan od najboljih u Bg. I otvori autu temu, oskudica Focusa na forumu :D. Ključ se prilikom otključavanja može zaglaviti i puknuti, ako se brava na. Motorić centralnog zaključavanja sa priborom za ugradnju. Meni je jutros na Puntu centralna brava zakazala.


Popravka centralne brave na autu
Nekad je zakljucavao i sa terase sa 60-metara udaljenosti a sada moram da pridjem autu na metar. Opet Vam je "crkla" brava na automobilu? Pogledajte cene popravki brava, radno vreme i prezentacije auto bravara u Beogradu. Imaš dosta tema o problemu sa centralnim na passatu ili golfu 4. Brava ključ - izrada, ugradnja i servis.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.