petak, 7. srpnja 2017.

Volvo penta dijelovi split

Volvo penta dijelovi split Vaš motor; najsuvremenija tehnologija; jamstvo s punim. U našoj ponudi Rezervnih dijelova možemo Vam ponuditi veliki izbor originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za unutarnje i vanbrodske motore renomiranih. Volvo Penta u suradnji s ovlaštenim distributerom Motomore –Krk, nudi rezervne dijelove, ulja i maziva najviše kvalitete pokrivenim tvorničkim jamstvom. Servis se nalazi u novouređenoj hali JK Labud u Uvali baluni u Splitu. Voditelj Volvo Penta odjela - tu je od samog početka Nautika centra Nave. Pumpa mora Volvo Penta za benzinske motore nove generacije prodajem za. Ispušni sustavi i pribor (Barr-marine) Termostati,crijeva.


Volvo penta dijelovi split
Djelatnosti tvrtke su: trgovina nautičkom opremom, servis plovila i motora i proizvodnja software-a. VOLVO PENTA – brodski, komercijalni i industrijski motori, rezervni dijelovi i. Kao vodeći svjetski proizvođač brodskih pogona za razonodu, Volvo Penta pruža:. ZF, LOMBARDINI, YANMAR marine, VOLVO PENTA). Servis obavljamo u skladu sa propisima proizvođača i svih brodskih registara za certificirane brodske. Za sve Volvo Penta motore omogućen je servis kod Tehnodiesel Skupine, koja će se pobrinuti i za rezervne dijelove. Kod nas možete obaviti servis u sklopu. Lokacija: Split: Vrsta ribolova: sportski: Tip plovila: Šket Krstaš 8m.


Ukratko - dijelovi SEKRA - Sesvetski Kraljevec (potraži u imeniku).

Volvo penta dijelovi split
Dodatno, Volvo Penta ima model MD1 a Torpedova kopija naziva se C731. U našoj tvrtki nudimo Vam servis, veleprodaju i maloprodaju originalnih rezervnih dijelova i plovila grupacije Mercury Marine , rezervne dijelove za Volvo motore. Ovlašteni servis za brodske i vanbrodske motore, Marizo, Mercury, Mariner, MerCruiser, CumminsMercruiserDiesel, Volvo Penta, Volkswagen marine. Vaš najbolji izbor za popravak i održavanje svih vrsta plovila, dijagnostiku i otklanjanje poteškoća brodskih motora, veliki izbor navigacijske opreme te ugradnja. Dobrodošli na službene stranice Motonautike.


Bavimo se servisom i održavanjem brodskih motora Volvo Penta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.