srijeda, 2. kolovoza 2017.

Hidraulična pumpa za cjepač

Hidraulična pumpa za cjepač Cjepač drva prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Za postizanje dobrog djelovanja i pouzdanosti zupčaste pumpe potrebno je. Prodajem hidraulične pumpe i multiplikatore za cjepače.

Hidraulična pumpa za cjepač
Cijene : Pumpa grupa 2 od 8 do 25 cc3 ista cijena = 860,99 kn sa PDV Multiplikator. Lifestyle › Stanovanje › Sam svoj majstorSpremljeno u privremenu memorijuSlično18. A zašto misliš da bi pumpa od serva nekog kamiona bila slaba,,,,za nju. Standardni broj okretaja na kojem rade hidraulicne pumpe je između 1500 do.
Hidraulična pumpa za cjepač
Svi hidraulični cjepači drva ROBUST imaju 24 mjesečnu garanciju.


Kardan – hidraulična pumpa skupina 2. I imam 2 hidraulične pumpe od 70 bara i još jedan el. Cjepač bi napravio od toga motora i te pumpe isto za mala drva i taj bi. Cjepac drva -brzi sa duplom pumpom- VIDEO. Pumpa zupcasta hidraulicna 16, 6cm, nova ne ugradjivana. Pumpa hidraulicna, ne znam od cega je i ne znam da li je is. Ako ti je namjena cjepača za kratko rezana drva onda imaš dovoljno. HIDRAULIČNA PUMPA 19ccm LIJEVI SMJER VRTNJE ZA TRAKTOR SAME.

Hidraulična pumpa za cjepač
Ne znam tacno kako funkcionisu te hidraulicne pumpe, odnosno sta se.


Pneumatika, hidraulični cilindri, brodska i hidro oprema, teretni liftovi, cjepači drva. Planiram da napravim hidraulični cjepač i trebala bi mi mala pomoć. Planiram raditi cjepač pa me zanima kako odrediti protok pumpe i. Okretni moment traktora pokreće pumpu hidrauličnog sustava cjepača. CJEPAČ DRVA LANCMAN 10T EL 400V+4 KRAKA SJEKIRA. Hidraulicna-pumpa-Hitnooo-18155858. Pritisak pumpe: 240 - 300 Bara Težina cca: 130 kg.


Opširnije: prodajem hidraulicna pumpa za cjepac drva ! Cjepač Krpan CV 22 K - Ponuda na Službenim stranicama poduzeća Auto.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.