srijeda, 2. kolovoza 2017.

Infracrveni masažer

Infracrveni masažer Nagradite se infracrvenim masažerom tijela Vibro Relax. Stres dovodi do nakupljanja napetosti u mišićima koja povećava umor i u konačnici. Opis: Infracrvena svjetiljka ublažava bol u mišićima i zglobovima.

Infracrveni masažer
Njena toplina jačine 100W je ugodna i prodire duboko u kožu čime poboljšava cirkulaciju i. Rotirajući infracrveni masažer za tijelo za ugodnu vibracijsku masažu. Ima 4 različita masažna nastavka koja možete mijenjati ovisno o tome kakvu masažu. Jedinstveni ergonomski dizajn s odvojivom ručkom za preciznije rukovanje.


Infracrveni masažer
Terapija infracrvenom svjetlošću Zdravlje. Ja imam neki masažer koji ima i taj infrared i piše da se ne smije više od 20 minuta dnevno koristiti. Ovaj masazer je jedan od univerzalnih masazera predvidjen za. UPOTREBA INFRACRVENIH ZRAKA: Toplina koju zrace infracrvene zrake prodire u dubinu. Anticelulitni infracrveni masažer nabavite u Electus Webshopu. Masažeri - da vam pomognu da se opustite i uživate u prijatnoj atmosferi posle napornog dana.


BEURER MG 40, rotirajući infracrveni masažer. MEDISANA RUČNI MASAŽER SA INFRACRVENIM SVETLOM - ITM. Beurer infracrveni masažer MG-20: Dubinski masažeri: Nezamenljiv kod bolova mišića, istegnuća, ukočenosti zglobova, slabe cirkulacije i premorenosti.

Infracrveni masažer
II▻Infracrveni masažer Prodajem infracrveni Clatronic ručni masažer. AKCIJA: 73% popusta na anticelulitni infracrveni masažer – platite 159 kn umjesto 599 kn. Radujemo se što ste se odlučili za jedan proizvod iz našeg asortimana. Riješite se celulita jednom zauvijek!


Ukratko: Ponuda uključuje: infracrveni vibro relax masažer; uključuje 6 zamjenjivih okretnih glava; uključuje uklonjivu ručka za masažu leđa; može se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.