subota, 26. kolovoza 2017.

Honda accord cijena servisa

Honda accord cijena servisa Koje su otprilike cijene redovnih servisa (bez promjena kočionih pločica i sl.)? Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memoriju1. U cijeni redovnog servisa najveća stavka je sat rada mehaničara koji je po servisima u Zg najskuplji u državi, a cijene djelova su kao i za druge.

Honda accord cijena servisa
Ipak, treba priznati, i rabljeni Accord cijenjen je kao jedan od. Po testovima ne bi trebao trositi puno vise od 2. U ruke mi je došao novi model Honde Accord, i to onaj jači, s 2. Vjerojatno je to cijena uglađenog rada na svim okretajima te uzorite.
Honda accord cijena servisa
Zanima me dal tko zna koja bi bila neka cca cijena za veliki servis na. Civic 200616 objava4 pro 2012Accord 7. Nema mana, osim malo jacih cena rezervnih delova i servisa.


Molim Vas da mi navedete cijene dijelova za servis:svjećice, ulje, filtar ulja, filtar kabine. Filip Poštovani za hondu accord od 2008 godine, prednji selen na. Auto dijelovi za sva Honda vozila po umjerenim cijenama. CDTi (2003-2007) po cijeni od 3630 kn. Nažalost nemamo, probajte preko ovlaštenog servisa. Ako možete napišite mi koja je cena zamene.

Honda accord cijena servisa
Cene progarmiranog odrzavanja servise (sa PDV-om) iznose:.


Uz odbitak PDV-a, cena ovakvog Golfa postaje još povoljnija – 12. Osim toga, sem redovnih servisa, ovaj motor neće praviti skoro nikakve probleme. Honda temelji na iskustvu stećenom u ovlaštenom servisu vozila marke. Zato što kao vlasnik Honda automobila želite da svoje vozilo održite u najboljoj mogućoj formi i učinite ga maksimalno. Sedaj pri 120k km moram narediti veliki servis in ker nemorem biti 100% da je od prej vse vredu z avtom bi. Je bil serviser vrsto let na uradnem servisu Honde ter jih ima v mezincu. Honda Accord CL (2003-2008) je pouzdan auto odličnih voznih. Tudi cena je primerna in ni pretirana, vsekakor je cenejši od Ambroža.


Nissan - Qashqai Acenta po cijeni Visie Plus Nissan - Qashqai Acenta po cijeni Visie.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.