subota, 5. kolovoza 2017.

Ina cijene goriva

Ina cijene goriva Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske. INA će od danas na svojoj web stranici uz sve dosadašnje podatke o ponudi na benzinskim postajama objavljivati i aktualne cijene goriva, koje. Sukladno Pravilniku o utvrđivanju cijena naftnih derivata, INA je započela s primjenom diferenciranih cijena na određenim lokacijama.

Ina cijene goriva
Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici. Loživo ulje je tekuće gorivo koje se koristi se u malim i velikim energetskim. Ina od ponoći povećava cijene motornih benzina za 28 odnosno 29 lipa po litri, eurodizel će poskupiti za 20 lipa, loživo ulje za 19, a plavi dizel za.


Kako se cijene goriva mijenjaju iz tjedna u tjedan, ponekad je teško pratiti sve te promjene i biti u toku pa vam donosimo nekoliko korisnih.

Ina cijene goriva
Eurosuper 95 BS Class, INA, 9,76 kn. ZAGREB – Maloprodajne cijene dizelskih goriva od sutra će, kako se neslužbeno doznaje, na Ininim benzinskim crpkama biti niže od 1,7 posto koliko će. No ovog puta konkurencija je odlučila prodavati litru eurodizela za lipu jeftinije nego Ina. Prema informacijama portala cijenegoriva. INA je u utorak snizila cijene goriva na svojim benzinskim postajama.


Prema naslužbenim informacijama, Ina će od sutra, 5. BS 95 po cijeni od 9,71 kunu po litri (do sada 9,59 kuna). HRVATSKA naftna kompanija INA objavila je u ponedjeljak navečer novi cjenik goriva koji će biti na snazi do kraja mjeseca. Pronađite jeftinije gorivo u vašoj blizini.

Ina cijene goriva
App Gorivo prikazuje cijene goriva na benzinskim postajama ovisno o lokaciji koju gledate na karti unutar Republike. Ina objavljuje cijene goriva na baš svim svojim benzinskim postajama. Nakon rekordnog strmopizda cijena barela nafte na svjetskom tržištu, na benzinskim crpkama je cijena dizela otišla ispod 9 kuna na opće zaprepaštenje.


No, dodaje se u priopćenju, Ina će promijeniti maloprodajne cijene na još 20 benzinskih postaja, gdje će se spomenuta goriva prodavati po. Zagreb, utvrdila je nove maloprodajne cijene koje vrijede od 14. U skladu s novim Zakonom o tržištu nafte i naftnih derivata, INA je od ponoći promijenila cijene goriva i počela primjenjivati diferencirane cijene.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.