subota, 5. kolovoza 2017.

Vjetrenjača od plastične boce

Vjetrenjača od plastične boce Wind Chimes iz plastične boce i tjerati gavrani i drugih ptica. Ili neki drugi način da se reciklira. VJETRENJAČA OD PLASTIČNE BOCE- NAPRAVI SAM!

Vjetrenjača od plastične boce
Vrijeme je da napravite vlastitu vjetrenjaču i ukrasite svoje dvorište, terasu. Odrasla osoba neka probuši sredinu plastične bočice na dva nasuprotna mjesta. Vjerovatno postoji bezbroj ideja koje plastičnim bocama mogu dati drugu šansu, a mi vam. Lampa od plastične boce i plastičnih kašika.
Vjetrenjača od plastične boce
Umjesto da bacate plastične boce,možete ih iskoristi kao ukrasne vaze.


Napravite samio mini vjetrenjaču za proizvodnju struje. Potreban alat i pribor: plastična boca od 5 do 7 l, električni kabel s utičnicom i prekidačem, grlo za žarulju, štedna žarulja, skalpel, bušilica. Izrada vjetrenjača od plastičnih boca. Oko štapića između boce i čepa na koji ćete zabosti krilca omotajte gumicu kako se. Jednostavne ideje za recikliranje plastične flaše od 2 litra. Plastična boca; Drveni ražnjić štapić. Hidratacija organizma jako je važna i potrebno je piti dovoljnu količinu tekućine, ali pametno je izbjegavati piti iz plastičnih boca koje sadrže. Međutim, kasnije je napomenuo da vetrenjača malo vibrira a ja mislim.


Vjetrenjača od plastične boce
Od 4 poveće plastične pivske boce, jedne tanje metalne šipke uz. Danas se vjetrenjače na morskim obalama grade s propelerom. Draga dječice, evo jedne ljetne ideje kako možete u nekoliko minuta i uz vrlo malo materijala napraviti vjetrenjaču od papira koja će se lijepo vrtjeti na vjetru. Kako biste sastavili vjetrenjaču, potrebna vam je čista plastična boca i mali križni. Držite plastičnu bocu okomito u jednoj ruci i okrenite rotor prema vjetru. Redari će kažnjavati sve koje iz kante vade plastične boce.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.