petak, 25. kolovoza 2017.

Kako napraviti razanj na baterije

Kako napraviti razanj na baterije Nabavio sam motor od brisaca od auta pa sam mislio napravit da mi. Motor zajedno sa reduktorom i baterijama. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu12.

Kako napraviti razanj na baterije
Htio bi da napravim razanj ali mi treba mala pomoć oko svega. Najbolji je komad od lijeske, kestena, javora, lipe. Rostilj ,razanj za pilice na briket.


Za ražanj vam je potrebno slijedeće: 1.

Kako napraviti razanj na baterije
Moj tast je napravio ultimativan Diy motorni ražanj. Odojci i jagnjad su se okretala točno 6,5 okretaja u minuti što je opće poznato da je. Dražan Krolo, kaštelanski obrtnik, napravio je unosan biznis od svojih. Ražanj za piliće u koferu, sa motorom na 2 baterije od 1. Kompletan ražanj je napravljen od nehrđajućeg čelika 304, vrlo je praktičan i. Motor sa Reduktorom Za Razanj sa Raznjem. Drugar je napravio sa motorom za brisace sa kamiona, ali ga kaci na akumulator od kola. Imam ražanj (za prasce, janjce itd..) koji se inace spaja na akumulator od auta i. Rasklopivi INOX stalci sa opcijom podešavanja visine pečenja i kardanom.
Kako napraviti razanj na baterije
Napraviti sam, izuzetno je iskustvo. Napajanje kao motor za razanj pitanje je sad ? Blize se Bozicni praznici vrtice se na sve strane, a mene interesuje moze li napajanje za komp.


Mirakul: Pogledajte inovativni ražanj na baterije. Rešio sam da napišem malo uputstvo za preradu PC napajanja da bude izvor za punjač za baterije. Dražen Krolo iz Kaštela patentirao je prenosivi i multifunkcionalni ražanj za pečenje koji radi na baterije, ima samo četiri kg i dodatak za gradele i klasični. U nastavku pogledajte kako napraviti jednostavan uređaj koji će vam pomoći da. Ako nemate odgovarajući punjač za Li-Ion bateriju možete je napuniti i ručno. Taman je zapalio vatru i htio da stavi koku na ražanj, kad nailazi policajac.


Ja mislio da me pita za bateriju i ja joj odgovorim "Sinoć sam je punio". Razanj na baterije 3V Ražnjic za piliće koji radi na dvije baterije veličine `C` 2x1,5V, kompletan razanj je napravljen od nerđajućeg čelika 304. Rostfrajni razanj, duzina 2, 5m debljina zida 1, 5mm. Prati ovaj oglas Pošaljite prijatelju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.