petak, 25. kolovoza 2017.

Vjetrenjače od papira

Vjetrenjače od papira Kako napraviti srce od papira (Heart shaped paper) - Origami - Duration: 6:16. Draga dječice, evo jedne ljetne ideje kako možete u nekoliko minuta i uz vrlo malo materijala napraviti vjetrenjaču od papira koja će se lijepo vrtjeti na vjetru. Nanesite samo kap ljepila na same vrhove papira i spojite ih u.

Vjetrenjače od papira
Pokazat ćemo Vam kako možete u nekoliko minuta i uz vrlo malo materijala napraviti vjetrenjaču od papira koja će se lijepo vrtjeti na vjetru. Za vjetrenjaču vam trebaju tanji karton, rolice od toaletnog papira, štapić za ražnjiće i tempere. Naša vjetrenjača zapravo nije iz Nizozemske no. Vrijeme je da napravite vlastitu vjetrenjaču i ukrasite svoje dvorište, terasu, balkon.
Vjetrenjače od papira
Od papira izrežite plašt stošca, obojite ga i zalijepite na gornji dio plastične.


Opis izrade vjetrenjače; Neka proljetni povjetarac pokrene Vašu vjetrenjaču; Dob 3-6 godina; Jednostavna izrada; 30 minuta. Napravite samio mini vjetrenjaču za proizvodnju struje. Saviti kao na slici i zalepiti lepkom za papir. Kroz sredinu vetrenjače i vrh slamčice provući čiodu. Sa zadnje strane čiodu saviti ili dodati komad. Vjetrenjače od papira: o autocenzuri. Naučite izrađivati vjetrenjače od papira i slamčice.


VJETRENJAČE OD PAPIRA: O AUTOCENZURI.

Vjetrenjače od papira
Postupak izrade vjetrenjača od papira ili od plastične boce. Djeca u bjelovarskom vrtiću rade vjetrenjače od papira i prave valove u posudi s vodom kako bi shvatili djelovanje prirodnih sila te kako ih se. Tim povodom biti će u dvorištu Izviđačkog dječjeg eko centra (IDEC Valpovo) organizirane i dvije radionice izrade vjetrenjače od papira, prva. Uključite i klince - jednostavno je! Ponekad je teško zamisliti vjetar kao fluid.


Teško nam ga je predočiti upravo zbog svoje nevidljivosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.