nedjelja, 27. kolovoza 2017.

Koliko ide ulja u golf 4

Koliko ide ulja u golf 4 Volkswagen Golf V5 Volkswagen_Golf_V5 4. Location:Nova Gradiška; Ime:Ivan Špoljarić; Auto:Golf IV 1. Mada nisam ja otvorio topic hvala za post, na ovom tdi mi ide redovni.

Koliko ide ulja u golf 4
Zamjena ulja u mjenjacu Golf V 1. Kako promjeniti ulje na golf 317 innlegg29. Zanima me koje ulje da stavim u golfa IV 1. Višak ulja u motoru - Stranica 416.
Koliko ide ulja u golf 4
KW ima PS imaju kola pa po tome proverite u knizi i znacete. BufretLignendeOversett denne siden7 innlegg - ‎7 forfattereKoje ulje se sipa u Golf 4 , 74 kw TDI -DI crveno? Auto ima sad 266tkm i ide ko ludi ;-).


Ulje mjenjača - koje20 innlegg7. Ne može mu štetiti, čak je i "prefino" ulja, ja imam takav golf, 10w40 točim mada imam i 5w40 i 0w40 , to je prefino da bi unutra ulijeval, to fino ulje ide za mušterije. TDI, 66 kW) vec 50000 km i nemam nikakvih problema a koliko je presao kilometara pre mene to samo Bog zna. U svaki motor ide, i najgore sto moze da se desi je da se cuju hidropodizaci zbog loseg podmazivanja. Samo kod 4WD VAG predvidja zamenu ulja u heldixu svake 4 godine ili na 60. Kakvo ulje sipati u Renault Scenic, 1.

Koliko ide ulja u golf 4
Preporuka raja za ulje Golf 4 1,9 TDI.


Koliko ulja ide u audi a6 c5 2. Automatski mjenjači, sve o njima - Page 325 innlegg18. Dolaskom ulja u komoru za sagorijevanje motor naglo ubrzava. C auto jednostavno u 5 brzini ne osjeca da ide u brdo, prima gas i sa 2000 okretaja, jednostavno otkida! VW GOLF IV - GREŠKA PROTOKOMJERA. Da se nadovežem, mijenjao ulje golf 5 1. U taj motor mislim da ide 3,8 litara ulja. Sad ti imas po slici 3 do 4 dl viska ulja po slobodnoj procjeni.


Neznam koliko ulja se zadrzi u filteru, ali mozes skinuti filter i u neku kantu pusti da iscuri ulje iz filtera. Molim vas koliko ide ulja kod zamjene, u Golf III 1. Tada je ukupna količina 4,5 litara. Neki mi preporucaju da promjenim vrstu ulja. VW-je mora¹ pazit koje ulje sipa¹ a honda i na vodu ide:))). L ulja kada se racuna i zapremina filtera. Prvo si procitao da je zapremina kartera kod Golva 5 iz 2004. Potrošnja ulja u motoru zavisi pre svega od konstrukcije motora, izbora ulja, ali najviše zavisi od načina vožnje.


Drugim rečima, ukoliko stalno startujete motor, da biste se vozili 3-4 km. Naime, treći uljni prsten (“strugač ulja”), kad klip ide iz gornje u donju mrtvu. Tomislav: Šta kupiti Golf ili 308? Ostao sam dužan sliku GOLF-a 4 SDI pa evo je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.