nedjelja, 27. kolovoza 2017.

Velpro uprava kontakt

Velpro uprava kontakt VELPRO je veleprodajni lanac namijenjen prvenstveno opskrbljivanju profesionalnih kupaca, kao što su hotelijeri i ugostitelji. VELPRO, partner za profesionalce, namijenjen je prvenstveno zadovoljavanju potreba malih trgovaca, hotelijerstva, ugostiteljstva i javnog sektora, odnosno. Nismo mogli (vel)pronaći stranicu koju tražiš.

Velpro uprava kontakt
OIB 46660800468; Adresa Zagreb, Marijana Čavića 1; Telefon; Telefaks; Web. VELPRO - CENTAR društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge. Veličina:Mali poduzetnik Status:Aktivan. HRK upisan u cijelosti - Predsjednik Uprave Igor Žonja.
Velpro uprava kontakt
Velpro obilježio 10 godina projekta Plus Market.


Dražen Kocijan, predsjednik Uprave tvrtke Velpro-centar. Poziciju predsjednika Uprave Leda preuzima. Ostale informacije: Opis poslova: sortiranje i slaganje robe unutar. Inače, Velpro je dosad bio Konzumova veleprodaja i sada se prvi put izdvaja u zasebnu tvrtku. Ljubazno osoblje Kontakt centra odgovorit će na svaki Vaš upit. Glavina razvojnog projekta u BiH odrađena je dok je na kormilu tvrtke bio David Dolinar koji se, po odluci Uprave Agrokora, vraća u Zagreb te. Naime, kaže ova Puljanka, radni se dani u Velpro centru u Puli ovih.


Uprava pulskog Centra poziva se na predstavništvo u. Agrokorova usmjerenost na daljnji razvoj poslovanja u BiH, donosi promjene i pojačanje u Upravi Konzuma. Policijske uprave primorsko-goranske. Tomislav Bagić, bivši član Uprave društva Mercator-H, postat će novi direktor društva Konzum BiH. Povodom desetogodišnjice osnivanja MARKETA PLUS Velpro je. OVIM PUTEM BI SE ZAHVALILI UPRAVI VELPROA NA IZVANREDNOJ ORGANIZACIJI KOJE JE MOŽEMO KAZATI BILO NA VISOKOM NIVOU. Velpro centar najveća je veleprodaja u Hrvatskoj, a tijekom ljetne sezone.


Kreće šesta generacija studija za menadžere, članove uprava. O nama; Naši zaposleni; Galerija; Društvene mreže; Kontakt.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.