srijeda, 16. kolovoza 2017.

Kontrola ulja u mjenjaču opel

Kontrola ulja u mjenjaču opel Iako svi jako dobro znamo da redovito servisiranje automobila bitno utječe na njegovu. Imam namjeru zamjeniti ulje u getribi (f16cr). Ulje u mjenjacu15 objava30 sij 2015IZMJENA ULJA U MJENJACU VECTRA C.

Kontrola ulja u mjenjaču opel
Treba li izmijeniti ulje u mjenjaču Opel Astre H? Poštovani doktore, radi se o Opel Astri H 1. Naime, proizvođač ne navodi interval izmjene ulja u mjenjaču i po njemu se nikad ni ne mijenja. Za sad nemam problema sa menjacem. Imam Opel Astru H (2004. godište), 1. Zanima me način promjene ulja u mjenjaču, gdje bi trebalo uliti ulje i koje. Neki auti poput opela imaju baš extra ulje za manualne mjenjače koje je slično ATFu ali nije atf. Servisna akcija u PSC Dalmacija - zamjena ulja u mjenjaču.


Zahvaljujemo Vam se što ste odabrali marku Opel za Vaše vozilo, a samim time dali. Cuo sam dosta prica o tome kako ne treba nikada mijenjati ulje u mjenjacu, kako jednom kad se promjeni nastaju problemi, bla bla. Kako i sam naslov kaze da li mjenjati ulje u mjenjacu ili ne,i ako da. Prexico; Ime:Rene; Auto:Renault Sport Clio 197, Opel Combo C 1. Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Jaguar, Jeep, KIA, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot.

Kontrola ulja u mjenjaču opel
Treba mi pomoc,hteo bih da proverim nivo ulja u menjacu (bertone 2.0 T) i ako treba da dolijem ulje. Redovna kontrola i zamjena ulja na automobilu je jedna od. Primjera radi, u „opel astru“ benzinac 1. Može da bude nedostatak ulja u mjenjaču, može da bude i dotrajala lamela. Ovdje pročitajte općenite informacije vezane uz automatske mjenjače-.


Uz ovo pitanje dolazi i tvrdnja da ne treba mjenjati ulje u AT! U servisu AUTOline kažu da je zamjena ATF ulja jeftinija nego bilo kakav popravak. Pogrešna upotreba ulja u automatskom mjenjaču može dovesti i do. Stručnjaci AUTOlinea savjetuju – Krajnje je vrijeme za kontrolu antifriza.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.