srijeda, 16. kolovoza 2017.

Popravak getribe

Popravak getribe Servis getriba , mjenjača, dijelovi, Zagreb, brzo, povoljno, kvalitetno. II▻POPRAVAK SERVIS MJENJAČA GETRIBE JAMSTVO 12 MJESECI SERVIS KOČNICA VRŠIMO POPRAVKE RUČNIH I AUTOMATSKIH. II▻Getribe reparacija i popravak Popravak i reparacija svih vrsta ručnih mjenjača za osobna.

Popravak getribe
Htjela bi da mi pomognete u dijagnosticiranju problema i savjetovanjem koje djelove ugraditi, cijena dijelova, te cijena popravka, kao i. Sinkroni mjenjača15 stu 2012Getriba za VW Polo 1. Mjenjač- getriba - servis - Naslovnabelmartrgovina. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPOPRAVAK MJENJAČA ZA OSOBNA I DOSTAVNA VOZILA.
Popravak getribe
Dugogodišnje iskustvo, tehnička dokumentacija, specijalni alati, orginalni dijelovi. Auto servis Topolovac je licencirani majstorski obrt od 1962 godine i od tada se bavi servisiranjem. I dali netko zna dali treba mjenjati sve ležaje u getribi ili samo onaj na.


Vozač kojemu se ovo dogodi ubrzo postaje svjestan kompliciranosti i skupoće popravka originalnim dijelovima. No spasa ipak ima, a zove se reparacija. Ovdje pročitajte o vrstama i načine popravka automatskog mjenjača-. Podešavanja i popravci koji se vrše bez da se demontira mjenjač sa vozila. USLUGE SERVISA I REPARATURE AUTOMATSKOG MJENJAČA. Ponuda uključuje: uslugu servisa i dijagnostike automatskog mjenjača u Maslić Autocentru.

Popravak getribe
Potrebna nadoplata za ulje, filtere i brtve kartera za komp.


Imamo vrhunski opremljenu radionicu specijaliziranu samo za popravak automaskih mjenjača. U njoj stručno osoblje vrši kontrolu ispravnosti i kompletne. Od specijalnosti izdvajamo servisiranje i popravak automatskih mjenjača svih. U slučaju slanja same getribe u mogućnosti smo organizirati prijevoz od vaše.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.