četvrtak, 17. kolovoza 2017.

Obračun plaće u excelu

Obračun plaće u excelu Na našem portalu objavili smo upravo i model obračuna plaće (Excel.xlsx) u kojem možete izračunati bruto odnosno neto iznos svoje. IZRAČUN PLAĆE: Unesite podatke u zelena polja! Prezime i ime zaposlenika, Marko Marić.

Obračun plaće u excelu
Da li netko mozda ima u Excelu napravljenu tablicu za izračun plaće iz neta u bruto? Ovdje možete preuzeti Excel dokument u kojem možete vidjeti obračun plaća u 2014. Preuzmite obrazac u excelu za prema važećim poreznim stopama. Plaća se obračunava prema unesenim.


Gledajući statistiku, vidim da mi dolazi puno ljudi na stranicu u potrazi za računaljkom plaće. Traži se izračun prema ulaznim paramatrima. Djelatnik, UKUPNO, DOPRINOS IZ PLAĆE, 20%. U novoj verziji KIS4WIN Plaće u obrazac IP1 dodan je novi redak. Excel tablice za konačni obračun plaća preuzmite na poveznicama ovdje:. Imate kadrovske probleme u odjelu obračuna plaća? JOPPD Excel program je radna knjiga (workbook, XLS datoteka) za izradu. Sve stjecatelje i njihove matične podatke možete unijeti u listu.


Primjer obračuna PLAĆE - platna lista ( negdje između 1998-2000 godine ).

Obračun plaće u excelu
U primjeru je prosto objašnjeno kako se može u Excelu Voditi satnica djelatnika i. Izmjenama Pravilnika o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine. Evidencija o radnicima i radnom vremenu u excelu Garancija. Aplikacija za obračun plaća u excelu. Neznam tko je sastavljao ove izmjene, kažu. Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno možete izračunati svoju plaću u bruto ili neto iznosu te dobiti detaljniji izvještaj o doprinosima za. Obrazac DPOM - Potvrda o danima u međunarodnoj plovidbi (word).


Sa linka ispod preuzmite obrazac za obračun plaće koja je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.