četvrtak, 17. kolovoza 2017.

Sekcijska garažna vrata

Sekcijska garažna vrata Garažna sekcijska vrata KA-IZ 40 odlikuje čvrstoća i toplinska izolacija uz klasičan dizajn kućnih garažnih vrata. Izrađena od dvostrukog pocinčanog čeličnog. Garažna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Sekcijska garažna vrata
NOVO-AKCIJA))GARAŽNA SEKCIJSKA VRATA 3000×3000,GARANCIJA DO 3 GOD. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Elegantnog dizajna s posebnom zaštitom za optimalnu i dugotrajnu zaštitu.
Sekcijska garažna vrata
Horman vam nudi 10 godina jamstva na sva sekcijska vrata. Cjenik garažnih sekcijskih vrata sa motorom i dva daljinska up.


Specijalisti za garažna vrata već više od 15 godina: izrada, ugradnja i servis za sekcijska garažna vrata u Zagrebu, Rijeci i Splitu! U ponudi imamo klasična KRILNA GARAŽNA VRATA, ROLO GARAŽNA VRATA i SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA. Krilna garažna vrata su predviđena za. Nakon što smo dugi niz godina uspješno surađivali. Garancija na garažna vrata 10 godina. Garažna i industrijska vrata vrhunske njemačke kvalitete,industrijska rolo i sekcijska garažna vrata, pogoni za vrata - Tekla vrata. Jednom kada se odlučite za kupnju novih garažnih vrata, osnovna dvojba koja se pojavljuje je – kupiti rolo ili sekcijska garažna vrata?

Sekcijska garažna vrata
Prodaja i montaža garažnih vrata na području R. Naš dobavljač za garažna vrata je AMCRO TEHNIKA.


Ime FIVE STARS je jamstvo zadovoljnog. Tako pridobite več prostora v garaži in pred njo - in na voljo imate celoten prehod. NOVO: Višestruko zaključavanje i integrirani mehanizam za zatvaranje prolaznih vrata kao opcija. REVZttc Več informacij o sekcijskih. Solid elements garažna vrata modernog dizajna i visoke kvalitete, pružaju maksimalnu sigurnost i optimalno iskorištenje prostora u svakoj garaži. Segmentna garažna vrata od dvostruko pocinkovanog čeličnog lima sa završnim slojem od pečenog poliestera.


Ugrađeni motori za daljinsko upravljanje. Tako Vam ostaje više mjesta kako ispred tako i u garaži a prolaz je slobodan. Elegantna automatska sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.