utorak, 1. kolovoza 2017.

Obračun putnih troškova za državne službenike

Obračun putnih troškova za državne službenike Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH. Uredba o naknadi troškova i otpremnini državnih službenika i nameštenika. Obračun putnih troškova službenog putovanja u zemlji.

Obračun putnih troškova za državne službenike
KOLEKTIVNI UGOVOR ZA DRŽAVNE SLUŽBENIKE I NAMJEŠTENIKE. Službenik i namj eštenik ima pravo na naknadu troškova prijevoza za. Kolektivnog ugovora kojim su uređuju troškovi prijevoza na posao i s posla.


Kod obračuna plaće poslodavac je dužan pored osnovne plaće prikazati i sve.

Obračun putnih troškova za državne službenike
Naknada putnih troškova svim službenicima i namještenicima, sukladno. Primjerice, službenik ili namještenik živi u Karlovcu, putni troškovi. Dakle, kako trenutno „stoje stvari“, svaku isplatu putnih troškova prema Uredbi. Za službeno putovanje koje traje duže od 12 sati, obračunava se jedna. Putni nalog za službeno putovanje državnih službenika iz člana 1. Nalog za službeno putovanje i obračun putnih troškova. Kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike od 02. Službenici koji temeljem naloga za sprovo enje i putnog naloga.


Državni službenici imaju pravo na naknade troškova koji nastanu u svezi sa službenim putovanjem u.

Obračun putnih troškova za državne službenike
ZAGREB - Na troškovima prijevoza za 64 tisuće državnih službenika i. No, kako su putni troškovi većini službenika i namještenika ranije. Ova Uputa propisuje način i postupak izdavanja, te obračun putnih naloga za. Zaposlenik ima pravo na naknadu troškova nastalih za vrijeme službenog putovanja. Na osnovu člana 19 Zakona o zaradama državnih službenika i namještenika. Putni troškovi na službenom putovanju pripadaju službeniku u visini. Za obračun dnevnice za službeno putovanje u zemlji svaka 24 časa.


Rok za isplatu naknade i akontacije za troškove prijevoza. I ODLUKA O VISINI OSNOVICE ZA OBRAČUN PLAĆE SUDACA I DRUGIH.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.