srijeda, 23. kolovoza 2017.

Oportuno značenje

Oportuno značenje Oportunizam (lat.: opportunus = povoljno, odgovarajuće) označava prilagodbu na odgovarajuću specifičnu situaciju ili lokaciju. Rječnik stranih riječi i izraza, značenje riječi. Trnaslaton for oportuno, (lat. opportune)pril. Osim toga, kad ljudi ne koriste Božje ime, ne znaju ni njegovo divno značenje. Neki jer su oportuno raspoloženi ili praktični, neki jer su se opekli. Naime što bi trebalo netko da misli, osim da je oportuno, pa da napiše da su Heraklit. Mozda krivo razumijem znacenje koncepta MAXIMA.


Oportuno značenje
RJEČNIK FINANCIJSKIH POJMOVA - P - WMDwebhosting-wmd. Spremljeno u privremenu memorijuSlično. Ertrag) je izraz od više značenja: dobit, povrat ulaganja, zarada, prihod. Eh, da bar kao svi pametni političari oportuno izbjegavaju tu riječ. I jesu dosljedni, odnosno bit će ako uspiju reformirati značenje te riječi. Ne bi bilo oportuno ni mudro da već sada iznesem sve što o tome mislim.


Ljudsko i povijesno značenje žrtvenog čina i kobi patnji … Nije li sav. Mjesto i značenje dokumenta kojemu se ove godine obilježava četrdeseta. To nije nužno i oportuno kako se često jezikoslovci međusobno optužuju u.

Oportuno značenje
Da, čemu oportuno šutjeti ili se blagoglagoljivo, pod krinkom nekakvog. Na osnovu čega suci odlučuju kad je oportuno baviti se nekim slučajem a. Zanimljiva vježba - opozicija obično sadrži neko značenje koje. Portal Horion Bosna nastoji oportuno odgonetati nastanak i porijeklo. Etnik Večni ili Vični ima isto značenje kao etniki Veni ili Veneti i Vasana. Za sada je politički oportuno, ne se previše izlagati uz slikovitu bratiju iz RH (i BiH), jer – ipak je ona. Prenesena značenja patrijarha Irineja.


Koje značenje ima za nas riječ Božja, Pismo Staroga i Novoga zavjeta? Hoćemo li promijeniti zastavu kad to bude politički oportuno?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.