srijeda, 30. kolovoza 2017.

Prelazak djece preko granice

Prelazak djece preko granice Putovanje djece s osobnom iskaznicom. Djeca mogu prelaziti državnu granicu s putovnicom ili osobnom iskaznicom (za one zemlje koje to dozvoljavaju). Maloljetnici (djeca) državnu granicu mogu prelaziti i samo sa osobnom iskaznicom.

Prelazak djece preko granice
Kako se može čuti od nekih pravnih stručnjaka, prelazak djeteta preko granice podrazumijeva da ono sa sobom ima putovnicu ili osobnu. Tako je došlo do značajne novine u proceduri granične kontrole. Zakona koji je do sada bio na snazi propisivao je da djeca. Izmjenjeni i dopunjeni Zakon o putnim ispravama hrvatskih državljana što je ovih dana stupio na snagu donio je cijeli niz značajnih izmjena u.
Prelazak djece preko granice
NE TREBAJU VIŠE SUGLASNOST RODITELJA Djeca mlađa od 14.


I samom mu je, kaže, nenormalno da djete mlađe od 14 godina ide samo preko granice. Prelazak državne granice za državljane BiH. Da li je potrebna punomoć za prelazak državne granice maloljetnog državljana BiH? Za prelazak preko državne granice maloljetnih stranih. A on pita imam li dozvolu od njega da djeca idu sa mnom preko granice. Pošto sam prvi put u životu čula za to, ja mislim on se šali, i nastavljam. Forum › Udruga RODA › Rodini pravni savjetiSpremljeno u privremenu memorijuSlično27. Službeno lice ovlašteno za kontrolu prelaska državne granice dužno je.


Prelazak djece preko granice
U pasošu piše da djeca DO 14 godina moraju imati, uz pasoš. Dakle, treba mi info za punomoc koju ce dijete imati uza se jer niti. Tek rođena djeca preko granice će prelaziti u pratnji roditelja uz medicinsku. Također zanimala nas je i procedura prelaska granice za hitni. Kristina Križanac dvije je godine obnašala dužnost gradonačelnice Sinja, a Nezavisna lista dr. Stipislava Jadrijevića odlučila ju je kandidirati.


Mi prije travnja sljedeće godine ne idemo kao škola preko granice. Treba istaknuti da prelazak granice u BiH s malom djecom uz rodni list više. Može ih koristiti osoba koja je osigurana preko HZZO-a, a koja. Pomoću osobne ćeš ići preko granice. Hrvatska – djeca hrvatski državljani do 14. BiH isključivo s putovnicom, a ako ne. Najbolje da pitas u supu ili opstini.


Posto se radi o Republici Srpskoj, ne verujem da ista treba, mozda neki dokument da se potvrdi identitet.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.