četvrtak, 24. kolovoza 2017.

Sadnice oraha sa certifikatom

Sadnice oraha sa certifikatom Najveća ponuda i najbolje cijene: sadnice oraha. Naša tvrtka u mjestu Ruševac na području općine Brestovac u blizini grada Požege, posjeduje rasadnik oraha pod nazivom “Juglans” u sustavu ekološke. Upravo podižem svoj prvi trajni nasad (1Ha oraha) i planiram se upisati u.

Sadnice oraha sa certifikatom
Sadnice visine oko 120 cm i više (dvogodišnje). Iz biope neki tipovi ovih dana govore mi o certifikatu, broju. OPG Ante Knezovića u Kozaricama, nedaleko Novske prostire se na 13 ha , ima 1700 sadnica oraha. Orah (oras) se može saditi u jesen ili u proljeće, no za većinu naših agroklimatskih područja preporuča se jesenska sadnja jer se tako bolje primaju sadnice te je.


ORAH (Juglans regia L.) – sadnice oraha. U ponudi imamo slijedeće sorte sadnica oraha: Apollo, Saturn, Mars, Seiferdorfer, Jupiter, Lake. SADNICE ORAHA ORAH SADNICE DVOGODIŠNJE I TROGODIŠNJE. Subvencija se dodjeljuje za sadnice: jabuke, kruške, šljive, breskve, marelice, višnje, trešnje, lijeske, oraha, kupine, maline i jagode. Nudimo visoko kvalitetne sadnice oraha. Narudžbe možete obaviti bilo kada tokom godine. Posetite rasadnik oraha Argus u Lazarevcu. Razmak između sadnica ovisan je o položaju, nagibu terena, bujnosti sorti i kvaliteti zemljišta;; nasad oraha sadi se zajedno s nasadima drugih.


U nedostatku sadnica oraha iz Hrvatske zatražio sam pomoć sa internet.

Sadnice oraha sa certifikatom
Vi nači, svaka sadnica ima Slovensko deklaraciju - certifikat. A, za uvoz iz druge države ti treba fitopatološki certifikat koji košta. Količina sadnica kategorije certificirano (kom). Na tržište se mogu staviti reprodukcijski sadni materijal i sadnice kojima je u. Predviđeno je da se za svaki hektar plantaže oraha iz europskih. Zapravo, na etiketi oraha je pisalo da su orasi bogati omega 3 masnim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.