četvrtak, 24. kolovoza 2017.

Wellness paketi

Wellness paketi Neke stvari jednostavno nemaju cenu. Uživajte i opustite se u tišini kompleksa okruženog stoletnim parkom. Pobegnite” od gradske vreve i stresne.

Wellness paketi
Ukoliko volite romantiku izabrali ste pravo mesto. U sklopu našeg kompleksa osetićete čari prirode i obogatićete. Cena je izražena po osobi u dvokrevetnoj sobi za paket 3 dana 2 noći na bazi HB.


ROMANTIČNA PIKNIK KORPA VIP SPA TRETMAN za dvoje.

Wellness paketi
Kada provodite vikend u paru, zasluzujete najfinije usluge i atmosferu, kako bi to vrijeme ostalo ocaravajuce. Ovako, treba mi prijedlog kamo otići sa dečkom na romantični vikend. Romantični vikend za dvoje u novootvorenom Hotelu Vozarev u Beogradu. Platite 39 KM umjesto 78 KM jedno noćenje za dvoje sa uključenim doručkom. Priredite Vama i Vašoj voljenoj osobi nezaboravan i romantičan vikend na Paliću.


A mi ćemo se pobrinuti da Vaš boravak na Paliću. Spremili smo izuzetnu ponudu za parove i supružnike. Za samo 149 evra smeštaj za dve osobe. Razvajanje v dvoje na posestvu Pule.

Wellness paketi
Istraturist nudi veliki izbor romantičnih hotela, apartmana i vila u Istri. Probudite se u jednoj od romantičnih soba s pogledom na Kvarnerski zaljev i započnite dan. Aranžman uključuje: 2 noćenja s doručkom u classic dvokrevetnoj sobi (petak-nedjelja); piće. Cijena aranžmana iznosi 625,00 kn po osobi.


Predivni Advent u Hallstattu, Austriji, 3 dana za 900 kuna! Dan zaljubljenih ili Valentinovo ove godine pada u petak, što ga čini idealnim za odlazak na romantično vikend putovanje koje bi moglo. Andrea i ja odlucili smo da nam treba odmor i punjenje baterija prije Balkan Tube Festa pa smo otisli na. Cjene su po osobi za kompletan aranžman, važi samo za vikend od petka do nedjelje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.