utorak, 19. rujna 2017.

Auto ne prima gas u voznji

Auto ne prima gas u voznji Dakle u toku voznje se desi da auto jednostavno nece da prima gas, ne reaguje koliko god stiskao do kraja, npr ako vozim u 4-u brzinu 60-70 i. U čemu bi bio problem da mi auto preko 3-3,5 hiljade obrata nece da prima gas ? Otisao sam mom kucnom majstoru i covjek je pogledao auto i kaze da.

Auto ne prima gas u voznji
Opel Astra - problem sa gasom11 objava8 lip 2010Auto slabo vuce25 objava14 kol 2009Više rezultata za forum. Oznaka: brizgalice, stranica 3 - Magazin - Auti. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNa Mazdi 3 1. Problem se javlja prilikom vožnje na benzin na način da automobil gubi snagu u vožnji, ne prima gas i trza.
Auto ne prima gas u voznji
U leru naglo izgubi broj okretaja, pa se ponovo. Na plinu neravnomjerno radi - u praznom hodu i prilikom kretanja ne prima gas kako treba i “trokira”.


Problem je u tome što automobil u vožnji počinje «trokirati » i trzati, i kad je hladan i. HDi bez FAP filtera) odjednom u vožnji prestaje reagirati na pritiskanje pedale gasa. Peugeot 207 se gasi i ne prima gas9 objava27 ruj 2015Gusenje motora20 objava18 sij 2014Ne prima gas u 2. Prilikom vožnje u nazad, kad se volan okrene skroz u lijevo na desnoj strani. Auto u leru radi normalno, ali kad stisnem gas ne prima ga i pocne se gusiti. Od tog trenutka on više ne prima gas nikako a majstor nema pojma o čemu je riječ. Ako se racunalo gubi lagano treba zveknut novi softver u auto.

Auto ne prima gas u voznji
Najgore je kad još nakon minut vožnje stanem na semaforu i unatoč što stisnem kuplung do kraja auto se ugasi u brzini. KAd prestrane vući u vožnji a ti npr stisneš kvačilo i držiš par.


Nakon toga se gas vrati i normalno ide. I češče izgubi gas kad je hladan motor, nego kada se ugrije. Ujedno nisam imao nikakvih problema u vožnji zbog njega. Auto ne prima gas kako treba,ako se gas dodaje lagano-onda je sve super. Auto izuzetno dobro vuče, potrošnja se kreće od 6,5 l na otvorenoj do 13 l u. Problem je sto auto radi lepo na leru i prima lepo gas a u voznji cim mu dam jaci gas gubi snagu i nece da primi gas pa moram da ga vratim u. U voznji auto nekada dobro vuce a nekada je uzasno trom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.