utorak, 19. rujna 2017.

Cijena ronhilla u srbiji

Cijena ronhilla u srbiji Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do. Ovo je još jedno povećanje kojim cene cigarete u Srbiji treba da se izjednače sa cenama u EU. UIO dostave nove maloprodajne cijene cigareta koje će biti na snazi.

Cijena ronhilla u srbiji
Odluka predstavlja nastavak harmonizacije politike u BiH sa politikom trošarina na cigarete u Europskoj uniji, navode iz UNO BiH. Također, trenutne cijene cigareta u BiH kreću se od 2,40 KM (1,22 eura) do. Prosječna cijena onih cigareta koje se najviše kupuju je 24-25 kuna, što. U Srbiji će, prema najavama, iako nisu u EU, od 1.
Cijena ronhilla u srbiji
Iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) podsjetili su da su proizvođači i distributeri cigareta bili dužni da do 30.


Kad odlaze na more, Slavonci uzimaju godišnji odmor, a kad za odmor imaju samo vikend, nerijetko se upućuju preko granice. Naslovna Srbija POGLEDAJTE NOVE CENE: Ove cigarete od sada plaćate. U prilogu su maloprodajne cijene cigareta koje su proizvođači i. Bosni i Hercegovini - potvrđeno je iz Uprave za indirektno oprezivanje (UIO) BiH. Kako smo prije nekoliko dana i sami pisali o poskupljenju cigareta u BiH, danas je iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH pristiglo saopćenje. Cijene cigareta u BiH posljednji put povećane su početkom ove godine, neke i. RS i Srbija preuzele teslićku firmu za proizvodnju naoružanja. Ovo je najjeftinija paklica u Srbiji, koja sada košta 170 dinara.

Cijena ronhilla u srbiji
Na snazi će biti nove, veće cijene cigareta, a jedna paklica će stajati od 2,70 do 4,30 KM, priopćeno je iz Uprave za neizravno oporezivanje.


U prethodnoj tablici nalaze cijene paklica u kojima ima 18 komada cigareta. Po tome će, tvrdi naš izvor, York postati Pall Mall, Ronhill - Dunhill, jedino što se više otpora očekuje s Walter Wolfom. Tako će prosječna cijena kutije s prvim danom. Zato mu je i cijena u tri mjeseca s 24 snižena na 22 kune. Srbija zbog kartela češlja Philip Morris i BAT. Zanimaju me cijene cigareta u Srbiji.


Pogotovo Sobranie Black Russian, ali me i cijene ostalih cigareta zanimaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.