utorak, 26. rujna 2017.

Brave za vrata cijene

Brave za vrata cijene Brave za drvena vrata - ALATI I STROJEVI AUTO OPREMA BOJE I LAKOVI. VALIDO brava sa dovratnikom,45-90, za cilindar. Brave, sigurnosni cilindri i okovi za drvena, metalna, pvc i protuprovalna vrata.

Brave za vrata cijene
Cijena: prvo najniža, Cijena: prvo najviša, Naziv: A. Poklopac za protektor cilindra (defender) Ø46 za protuprovalna vrata. U svom asortimanu sadrži brave, kvake, cilindre, lokote i ostali okov za vrata i prozore. Tražite odgovarajuću bravu za Vaša vrata ?
Brave za vrata cijene
Slobodno nam se obratite - mi smo PROFESIONALCI za brave ! Postoje tri osnovne verzije brava za drvena vrata : brave sa običnim sobnim ključem , brave koje dolazi cilindar , te brave za WC. Akcijska cijena obuhvaća bravu, štitnik cilindra te cilindar sa setom 3D. Brava za drvena i metalna vrata TITAN.


Kroz nekoliko proteklih nastavaka pokazali smo vam sve vrste prozora i vrata,a sad ćemo. Brave i okov za protupožarna i protudimna vrata. Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili. Brave razlikujemo po mjestu ugradnje:npr za sobna vrata,ulazna vrata. Sild za drvena vrata ,brava usadna,cisa asix i montaza. Brave proizvođača Titan, AGB, Žeče i Grundmann, dubine 6,5 i 8 cm, varijante ključ, cilindar, wc, različite obrade čeone ploče – cinčane. KFV SIGURNOSNI ZATVARAČI U VIŠE TOČAKA ZATVARANJA.


Pritiskom na dugme brava se jednostavno prilagođava za lijevu ili desnu ugradnju. CIJENA S POPUSTOM u kunama: 410,55 Kn Cijena. Protuprovalna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: vrata protuprovalna. Ulazna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Nova kompletna Bora i Foster kolekcija po sniženim cijenama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.