četvrtak, 14. rujna 2017.

Bučne zimske gume

Bučne zimske gume Stranica 15229 stu 2016Zimske gume - zajednička tema - Stranica 5626 lis 2010Nokian zimske gume? Gume izgledaju dosta dobro, imaju profila cca 6mm. Namjeravam mijenjati gume, pa me zanimaju vasa iskustva vezana sa bukom tj.

Bučne zimske gume
Zimske gume su bucnije od letnjih,a narocito ako im sara ide u slovo V,cuju se kao da. Stavljene su zimske gume kleber koje sam vec vozio 2 sezone dakle nisu nove, a dimenzija. Imao sam ovih zadnjih 3 mjeseca zimske gume na celicnim felgama i. Zimske sam odlozio u garazu, a posto su moje letnje krs, morao.
Bučne zimske gume
Stavljene letnje gume umesto zimskih i odmah nakon toga se pojavila buka(brujanje) koje. Sve ljetne gume, sve zimske gume, svih poznatih proizvođača.


Jeste li se ikad zapitali kada je vrijeme za promjenu guma? Zasigurno jeste, jer je stanje guma. Obično, bučna guma ne može biti ekstra energetski efikasna i to nešto znači. Zimske gume imaju posebne čimbenike učinkovitosti koji se ne ocjenjuju EU. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoEU oznaka gume olakšava usporedbu u odnosu na prianjanje na mokrim cestama. Ipak, i sve zimske gume imaju jednu veliku manu - sve su bučne i vrlo bučne.


Bučne zimske gume
Kada je u pitanju odnos uloženog i dobivenog, kao najbolji. Dilema uvek postoji da li kupiti nove ili polovne zimske gume. Leti su suviše kabaste i bučne, brzo se unište, a na velikom snegu nisu kao. Opasnosti zimskih guma tokom leta Uskoro stiže 1 april vreme kada sa svojih vozila možemo skinuti zimske gume i. To je izuzetno bucna guma, ali u toj klasi jeftinih skoro da ne postoje "tihe". Inace, poznato je da su zimske gume zbog dubine sare bucnije od. Bucne su pri malo vecim brzinama,bilo kakav brzi ulazak u krivinu je horor kao. Vrhunske zimske gume su Dunlop wintersport3D,Continental.


Avon Barum Bridgestone Debica Dunlop Firestone Fulda Hankook Kormoran Kumho Michelin Pirelli Sava Tigar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.