utorak, 26. rujna 2017.

Drugi dohodak kalkulator

Drugi dohodak kalkulator Kalkulator za izračun naknada po ugovoru o djelu, autorskim honorarima. Zakona o porezu na dohodak i Zakona o. U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od 01.

Drugi dohodak kalkulator
Pripremili smo za Vas kalkulatore plaće, drugog dohotka te kredita. Upišite bruto ili neto iznos plaće ili drugog dohotka i. Zanima li Vas koliko će iznositi anuitet Vašeg kredita? Tportal je pripremio informativni kalkulator pomoću kojega možete.
Drugi dohodak kalkulator
Uz to, na snagu bi trebali stupiti i neki drugi važni zakoni, primjerice novi. Porez na dohodak - osobni odbitak 3. Korisna pomagala za izračun plaća,osobni dohodak,autorski ugovor, najam.


Pomoću ovog kalkulatora izračunajte bruto ili neto iznos naknade za ugovor o djelu odnosno ugovor o autorskom djelu. Uz honorar autoru odnosno izvođaču. NAJTOČNIJI KALKULATOR Saznajte u lipu kolika će vam biti neto. DOHODAK OD IMOVINE I IMOVINSKIH PRAVA 4.

Drugi dohodak kalkulator
Pozdrav početnicima i ostalima Po zakonu RH inozemni dohodak koji. Online kalkulator za doprinose na drugi dohodak - Gosti i korisnici koji. Dosad su na taj drugi dohodak plaćali 25 posto, sad će im se on pribrojiti na osnovnu plaću, pa moguće da uđu u veći porezni razred od 36.


Dohodak od imovine i imovinskih prava. Uzimajući u obzir sve izmjene, T-Portal je izradio kalkulator na kojem se može provjeriti. Jedni prave djecu, drugi prave novce. Ministar financija Zdravko Marić predstavio je izmjene poreza na dohodak, koje će dovesti do. Inače, HZMO neće izdati ovu potvrdu ukoliko je osoba imala u prošlosti bilo kakav ugovor o djelu (drugi dohodak tj. honorar). Drugi prihodi - normirani troškovi 20%.


Prilikom obračuna poreza na drugi dohodak, ne uzima se u obzir osobni odbitak. Ovisno o iznosima, realna je mogućnost da se dio poreza.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.