srijeda, 6. rujna 2017.

Eterično ulje smilja

Eterično ulje smilja Proizvodnja eteričnog ulja smilja započela je početkom 20. Dalmaciji, a značajno mjesto u aromaterapijskoj praksi dobiva tek nakon 1980. Krema od smilja - kako ju napraviti?

Eterično ulje smilja
Eterično ulje smilja je zadnjih godina u prirodnoj i manje prirodnoj kozmetici s pravom steklo. U proizvodnji eteričnog ulja koriste se cvjetovi smilja, dok se u fitoterapiji koristi cijela biljka. Cvjetovi i listovi smilja sadrže jake gorke tvari. Tada u te prirodne kreme možete dodati 2 do3 kapi smilja.


Eterično ulje smilja
Ali, ako želite sami izraditi eterično ulje od smilja koje ste nabrali, tada vam treba. Lucija je čula da eterično ulje smilja može pomoći kod podočnjaka i natečenih kapaka, ali ne zna točno kako ga koristiti. Moderna znanost danas potvrđuje ono što narodna medicina zna već stoljećima – eterično ulje smilja sadrži posebna svojstva koja imaju. Stimulira rad hepatocita i smanjuje razinu kolesterola. Smilje obično cvate u svibnju, kad se i sakuplja. Koriste se njegovi cvjetovi, pogotovo za proizvodnju eteričnog ulja. U fitoterapijske svrhe koristi se i cvijet. Smatramo potrebnim obavijestiti kupce da mi proizvodimo smilje ulje isključivo od.


U prilogu dajemo GC analizu našeg eteričnog ulja smilja,analizu ulja.

Eterično ulje smilja
Serum za lice od Smilja zamjenjuje kreme za lice, potpuno je prirodan. Ako vas zanima eterično ulje od smilja, cena bočice od 2,5 ml košta oko 1500 dinara pa na više. Ubraja se među najstarija i najcenjenija lekovita ulja, uz ulje bosiljka i. Od podočnjaka i podljeva do ispucalih kapilara! Kao konzultant, odnosno agent, dostupan sam svima koji misle izići na vanjska tržišta s derivatima smilja (eteričnim uljem). Pomaže u uklanjanju sluzi iz dišnog.


Naše smilje se izvozi u bačvama, a onda uvozimo skupe bočice eteričnih ulja izrađenih od biljke ubrane u Hrvatskoj koja regenerira kožu i. Eterično ulje dobiveno destilacijom vodenom parom iz sjemenki plantažno uzgojene biljke Ilicum verum, Hook. Pakirano u bijelim bočicama ili u plastici – eterična ulja se zbog. Ako u paleti proizvoda pronađete eterično ulje matičnjaka, smilja, ruže ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.